MENIU CAUTĂ
17 Apr. 2018 07:19

Ultimul interviu cu Ionela Prodan. Declarații cutremurătoare făcute de artista de muzică populară. “L-am văzut pe Isus”

Distribuie

Ultimul interviu cu Ionela Prodan a fost acordat cu puțin timp înainte ca aceasta să fie internată de urgență în spital. Artista de muzică populară a făcut declarații emoționante.

Cu puţin timp înainte de această cumpănă, Ionela Prodan a făcut mărturisiri de sufet într-un interviu în exclusivitate pentru România tv.

„Tata a murit cu două luni înainte ca mama să mă nască. Venirea mea pe lume a fost o tragedie. Mama a vea 29 de ani. Nu era atât de simplu pentru ea să vină și al treilea copil., dar i-a dat ce și-a dorit. Tatăl fetelor mele a plecat dintre noi, dare u sunt produsul lui. M-a format ca om, ca artist, o esență fantastică. Pe Anamaria am vrut să o duc pe drumul meu, să o cheme Anamaria Tănase. Eu după numele meu mă numesc Ionela Tănase.Numele meu de familie. Eu special i-am pus numele ei Anamaria Tănase, după tatăl ei. A făcut școala de muzică. În ziua în care am botezat-o am avut acel accident foarte dur. Mi s-a părut că prea puțin am stat cu familia.Am făcut septicemie, aveam febraă 41,9. Eu eram în altă lume. Atunci mi-a apărut Isus în față. M-a prins de spate, mi-a dat viață. Primele cuvinte pe care le-am spus au fost: Ce-i cu mine aici?'. M-am trezit. La mine în casă, prezența lui Isus este permanent. O simt aici lângă mine. Atunci mi-am luat fetele lângă mine, am zis: Hai fetele mele, ce vreți. Asta este tot ce avem și hotărâți-vă ce și cum faceți voi'. Le-am spus să nu uite de unde au plecat. Nu am regret în viață. Nu maid at timpul înapoi.

Românașii mei dragi, toataă viața v-am iubit și vă voi iubi până mor. Să spunem: Doamne, ajută! Vă mulțumesc pentru tot ce ați făcut pentru numele meu. Dragoste, bucurie și înțelegere',  au fost ultimele cuvinte ale Ionelei Prodan pentru publicul ei. Ionela Prodan a murit la vârsta de 70 de ani, după ce s-a luptat o perioadă lungă de timp cu o boală cruntă

Citește și

Klaus Iohannis nu o revocă pe Laura Codruța Kovesi. „Motivele de revocare nu au fost de natură să mă convingă'

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cum se circulă în Norvegia
Loading...
Comentarii