18 Sep. 2013 17:42

Un specialist aruncă bomba în cazul scandalului dintre Marin şi Bănică: „O agresa de frică să nu o piardă”

Distribuie

“Nu aş fi luat decizia de a divorţa doar pe motiv de infidelitate. Pentru violenţa domestică nu există scuză. Nu există: «S-a întâmplat doar o dată, a doua oară nu se va mai întâmpla». La orice vârstă poţi să îţi refaci viaţa”, a fost declaraţia Andreei Marin făcută zilele trecute la emisiunea lui Teo Trandafir. Afirmaţiile “Zânei” au readus în prim-plan o temă îndelung dezbătută în trecut: e sau nu violent Bănică jr cu partenerele sale?
Psihologul Alina Blăgoi (foto) a descifrat mesajul ascuns al Andreei: “E cunoscut faptul că Ştefan a avut relaţii cu femei din lumea mondenă, care au declarat, direct sau voalat, ceea ce acum Andreea practic confirmă. S-a tot zvonit că Ştefan, pe parcursul căsătoriei cu Andreea, nu i-a fost fidel soţiei sale.
Pentru a nu pierde confortul pe care Andreea i-l oferea - liniştea, echilibrul, dragostea necondiţionată -, e posibil ca el să fi recurs la astfel de modalitate, la agresiune. Din cele relatate de ea, Andreea a trăit o astfel de experienţă”. Alina Blăgoi a descris comportamentul unui agresor în cuplu: “În psihologie, agresivitatea se referă la comportamentul direcţionat spre a răni fizic sau verbal. Certurile, ţipetele, jignirile, reproşurile, cuvintele urâte, îmbrâncelile sunt forme de violenţă în familie”.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Marin va suferi luna viitoare o intervenție chirurgicală
Loading...
Comentarii