Vadim, către Oana Zăvoranu: „Mă fetiţo, eşti nebună? Ce înregistrări ai? Că ţi le bag pe gât. Am avut eu relaţii intime cu tine sau cu distinsa coana m*-*a?”

17 octombrie 2012 20:11

A apărut un nou scandal în showbiz-ul românesc: Mariana Moculescu şi Oana Zăvoranu pe de o parte şi Corneliu Vadim Tudor de cealaltă parte. Totul a început la emisiunea „Happy Hour” acolo unde liderul PRM le-a numit pe cele două femei uşoare.

Politicianul a fost invitat în această seară la emisiunea „Un show păcătos”, unde a încercat să lămurească cazul. „Showbiz-ul ăsta e o mocirlă şi voi curăţa societatea românească”, a început Vadim.

Acesta a continuat: „Eu am avut cele mai bune intenţii cu Mariana Moculescu. M-a rugat Horia că e mama copilului lui. Eu nu am atacat-o până azi. Ea se consideră vedetă, ar trebui ceva mai multă smerenie. Am vrut să-i plătesc apa, 2.700 RON avea la întreţinere. Am chemat-o la partid să facă duş, am strâns două canistre de jeg după ea”.

Vadim a mai spus: „Nu e primul om fără caracter care îmi muşcă mâna. Eu i-am dat acel servici, deşi de şapte ani nu a mai avut servici. Eu nu mă iau la întrecere cu toţi oligofrenii. Ea se leagă la cap fără să o doară, căci eu am o muşcătură mortală. Zăvoranca e o altă lichea. Mă fetiţo, eşti nebună? Că ţi le bag pe gât. Am avut eu relaţii intime cu tine sau cu distinsa coana m*-*a?”.
Vadim a continuat: „Dacă vor ridica râtul la mine, le bat cap în cap. Şi ea şi mama ei sunt două şomeroaice şi două parazite. Sunt două ţigănci care se ceartă pe un cimitir”.

Zăvo a reacţionat pe Facebook: „Şi-a semnat condamnarea la moarte”

El e „europarlamentar”, jigneşte ca un ordinar tot ce mişcă şi este plătit cu 10.000 euro din banii nostri ca să ne jignească şi să ne facă de râs în Parlamentul European…..lasă că dacă tacea filozof rămânea, că jignindu-mi tatăl şi-a semnat condamnarea la moarte”, a scris vedeta pe contul său oficial de Facebook.

Uite de unde a pornit cearta

Mariana Moculescu se cearta cu Vadim Tudor in direct la Happy Hour pe happyhour.protv.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro