14 Noi. 2017 18:06

Valentina Pelinel dă din casă. Detalii despre familia ei. “Cum să mi-l facă să sufere?”

Distribuie

Valentina Pelinel dă din casă. Invitată împreună cu băiețelul ei, la botezul fetiței lui Mădălin Ionescu, vedeta a povestit cum este Milan și cum s-a schimbat viața ei.

De când a devenit mamă, Valentina Pelinel a apărut tot mai rar în public. Zilele trecute, aceasta a fost prezentă la botezul Petrei.

Valentina Pelinel dă din casă și recunoaște că este posesivă

„N-am mai ieșit de multă vreme, deocamdată avem alte priorități. E situația de așa natură, ne concentram pe copil. E cuminte, e sanatos, e frumos și poznas. E bebelus poznas. E cuminte, dar poznas! E foarte cuminte, dar are si el poznele lui. Are un an și cinci luni.

Valentina Pelinel dă din casă. Detalii despre familia ei. Cum să mi-l facă să sufere?'

Până nu devii mamă, nu poti să înțelegi. Nici eu nu întelegeam! Ce poate sa fie mai frumos decat sa auzi cand te striga ‘mama’? Capătă viata alt sens!

Eu încerc să păstrez un echilibru. Stau și acasă cu copilul, mai si plec. Am ajutor de nadejde! O sa-mi fie tare greu când o sa vina cu o fata acasa. Sunt foarte posesiva. Deja ma gandesc la asta. Il iubesc foarte tare, am multa grija de el, cum sa vina o fata si sa mi-l facă să sufere?!”, a spus Valentina Pelinel intr-un interviu pentru Teo Show. Valentina Pelinel, fost model de renume internațional, este acum mama unui băiețel minunat pe nume Milan și susține că noul său rol îi ocupă tot timpul

Citește și


VIDEO EXCLUSIV: Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au mutat în casă nouă, dar n-au dormitor matrimonial și gătesc într-o bucătărie provizorie. Nu intrăm în spațiile neamenajate ca să nu ne apuce depresia'


 

Loading...
Comentarii