Vedete care au POZAT DEZBRĂCATE pentru FOŞTII IUBIŢI şi au plătit SCUMP. Toată România le-a văzut GOALE!

27 octombrie 2012 16:12

Fără inhibiții și cu zonele intime la vedere – așa au pozat numeroase vedete autohtone pentru iubiții lor, dorind să le facă o… surpriză. Nici nu le trecea prin cap că, odată cu trecerea anilor, cele surprinse vor fi ele. Și asta pentru că bărbații pentru care au pozat indecent au făcut publice imaginile, iar întreaga țară a putut să le vadă în costumul Evei.

Iată câteva dintre vedetele care au apărut în fundul gol pe Internet sau în paginile ziarelor, fără voia lor!

Bianca Drăguşanu

Bianca Drăguşanu nu a fost prea cuminte acum 10 ani, arată o serie de imagini publicate de un fost iubit al vedetei. Pe atunci, nu avea silicoane şi nu se sfia câtuşi de puţin să îşi spele lenjeria intimă în chiuvetă, în faţa aparatului de fotografiat. A pozat pentru iubitul ei şi înainte şi după partida de sex, spun cei de la nefiltrat.ro.
VEZI TOATE IMAGINILE în articol de mai jos:

FĂRĂ CHILOŢI, cu SÂNI MICI şi în poziţii JENANTE. FOTOGRAFII SCANDALOASE cu BIANCA DRĂGUŞANU, scoase la iveală de un FOST IUBIT
Însă, Bianca nu este singura vedetă care a păţit-o astfel. Şi Delia Matache şi Sylvia Sîrbu au trecut prin episoade similare, iar pe lista victimelor o trecem şi pe Monica Bîrlădeanu, chiar dacă imaginile postate pe Facebook de fostul iubit Bobby Păunescu sunt ceva mai „dulci”, mai romantice.

Delia Matache

Delia Matache a avut patru relaţii oficiale, cunoscute de presă, înainte de a-l cunoaşte pe actualul soţ, Răzvan Munteanu. Cântăreaţa i-a avut alături pe Florin Moldoveanu, pe fotbalistul Edi Iordănescu dar şi pe colegul de scenă Matteo şi avocatul Silviu Stratulat. Cu Edi Iordănescu a petrecut aproximativ un an, cei doi ajungând chiar să se mute împreună. Despărţirea a fost fără scandal, însă ştirea-tunet venea la câţiva ani de la despărţire, când un film erotic cu Delia Matache şi Edi Iordănescu a apărut pe internet. Delia a recunoscut imaginile şi a spus că a fost un joc erotic de care nu îi este ruşine. Imaginile o prezentau dezbrăcată, iar filmuleţul era însoţit de înregistrarea audio, pe care se putea auzi foarte clar cum îl implora Delia pe Edi să facă sex cu ea.

Sylvia Sîrbu

La numai 18 ani, cântăreața Sylvia, pe atunci o anonimă, a vrut să-i facă o surpriză ”excentrică” de Ziua Îndrăgostiților iubitului ei de la acea vreme, un profesor de geografie. Așa că i-a trimis mai multe fotografii cu ea goală, printre care și una în care apare cu piciaarele desfăcute în saună. Cu siguranță imaginile au avut efectul scontat la acea vreme, însă, și câțiva ani mai târziu, când Sylvia a ajuns cunoscută, laceasta au făcut senzație în presă.
”Râd și acum când văd poza. Am vrut să îi fac o surpriză iubitului meu de pe vremea aia, adică lui Mihnea, și să realizez un pictorial sexy de Sfântul Valentin. Mi-am luat o prietenă să mă ajute. Am studiat reviste de profil ca să pot să pozez. Sinceră să fiu nu știu ce a fost în capul meu. Eram foarte îndrăgostită. Eram și la vârsta teribilismului și cu toții am făcut vreo tâmpenie. Nu m-am gândit niciodată că vor ajunge vreodată pe prima pagină a ziarelor”, spunea Sylvia la vremea respectivă.
Sylvia

Monica Bîrlădeanu

Și actrița Monica Bîrlădeanu a încântat privirile bărbaților, recent, cu două imagini în care apare complet goală. Fotografiile au fost postate pe Facebook de fostul iubit al acesteia, regizorul și omul de afaceri Bobby Păunescu. Nu știm dacă frumoasa moldoveancă și-a dat acceptul pentru ca pozele să fie publicate pe Internet, însă putem observa că Monica arată foarte bine.
„O fantomă de Holloween m-a vizitat în casa mea din Hollywood”, a scris Bobby Păunescu pe site-ul de socializare unde a postat fotografiile.
Monica Bîrlădeanu
 

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro