MENIU CAUTĂ
03 Iul. 2013 11:37 , de Adrian Văduva

Veste îngrozitoare pentru Alexandra Stan. Vezi ce s-a întâmplat!

Distribuie

Avocatul Alexandrei Stan a declarat pentru ziarulring că artista este obligată să-şi amâne pe termen nedeterminat revenirea pe scenă. Apărătorul artistei spune că aceasta nu şi-a revenit încă din cauza bătăii primite de la impresarul său şi, prin urmare, Alexandra că nu este încă pregătită să-şi continue proiectele muzicale.
„Alexandra nu a intrat într-un ritm normal. Ea e încă în perioada de recuperare şi va mai dura ceva până când se va reface, astfel încât să-şi poată face apariţia în public. Proiectele sunt în continuare, nu le neglijează, însă mai are nevoie de repaus şi de recuperare. (…) Uşor nu i-a fost”, a declarat avocatul Alexandrei.
Alexandra Stan a fost bătută crunt pe 15 iunie de managerul ei, din cauza unor discuţii legate legate de bani. Artista a reuşit să coboare din automobile, însă Marcel Prodan a continuat să fie violent şi pe marginea drumului. Solista a fost scăpată din mâinile managerului ei de un echipaj al poliţiei care se afla în acel moment în zonă.
După incidentul violent, managerul Alexandrei a postat pe Facebook, tot pe 15 iunie, un anunț fals care să justifice absențele ei de la concertele programate pentru acel weekend.
 

Loading...
Comentarii