10 Apr. 2013 07:33 , de Simona Josan

Vești bune pentru fanii Holograf: Dan Bittman a fost EXTERNAT. Vezi când va urca din nou pe scenă!

Distribuie

Vești bune pentru fanii lui Dan Bittman. Cântărețul a ieșit astăzi de dimineață din spital, după ce marți fusese internat cu dureri abdominale. Medicii l-au diagnosticat cu hernie inghinală și l-au operat laparoscopic, preconizând că astăzi solistul ar putea pleca pe picioarele lui acasă.
"Dan Bittman a fost operat de doctorul Munteanu. A fost o operaţie de hernie care a fost realizată laparoscopic, în aceste condiţii pacientul având şanse să părăsească unitatea sanitară chiar şi mâine (astăzi n.r.)", declara ieri profesorul Alexandru Ciocâlteu.
Și Aurel Mitran, impresarul trupei Holograf, a avut un prognostic la fel de optimist. Acesta ne-a spus marți, după intervenție, că operația a fost un succes și că liderul formației va urca într-o săptămână pe scenă: "Operaţia nu a reprezentat o problemă gravă. Mai mult ca sigur, într-o săptămână, Dan Bittman va fi din nou pe scenă. A fost o operaţie reuşită".
Este a doua oară în câteva luni când Dan Bittman încape pe mâna medicilor. În luna octombrie a anului trecut, Dan Bittman a fost operat la gât, din pricina unui cheag de sânge care îi oprea irigarea creierului, la Clinica AKH din Viena. În urma intervenţiei, care a costat 3.000 de euro, artistul a rămas fără voce, trupa Holograf fiind nevoită să îşi anuleze concertele pe termen nelimitat. El şi-a recuperat vocea cu ajutorul unor pastile ce au costat câţiva lei. Dan Bittman e urmărit de ghinion? Rămas fără emisiune, a suferit trei operaţii într-un an şi a înregistrat pierderi de sute de mii de euro

Dan Bittman, luat de acasă cu ambulanţa şi operat de urgenţă

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, sâmbătă, 22 septembrie 2018. Taurii au reacții exagerate
Loading...
Comentarii