Vica Blochina, presupusa amantă a lui Victor Piţurcă, ţinută de 15.000 € la tribunal

01 martie 2012 18:25

Victoria Blochina (36 de ani) a venit ieri la tribunal, pentru întâlnirea cu cel care i-ar fi fost iubit 16 ani, îmbrăcată din cap până în picioare în haine de lux. Eforturile ei de a se dichisi au fost zadarnice, căci Piţi n-a venit la procesul de recunoaştere a paternităţii presupusului său fiu, Edan (4 ani).

Vica părea ieri desprinsă dintr-o revistă de modă. Ea a purtat o haină din blană de vizon de la Fendi, ochelari de soare de la Louis Vuitton, cizme Christian Dior, mănuşi Viktor & Rolf, curea de la Lanvin şi pantaloni de la Alexander McQueen. “A fost prima haină de blană pe care Piţi mi-a cumpărat- o. Mi-a făcut-o cadou de primul Crăciun petrecut împreună”, ne-a declarat frumoasa lituaniană. Victoria a sperat ca de 1 martie Piţurcă să-şi recunoască băiatul, pe Edan, dar selecţionerul nu şi-a făcut apariţia la cel de-al doilea termen al procesului. “Avocaţii domnului Piţurcă au făcut dovada că dumnealui are domiciliul în Pipera, ceea ce înseamnă că dosarul se va muta la Judecătoria Buftea. Dosarul se putea judeca şi aici, la Primăria sectorului 4, însă domnul Piţurcă nu a dorit acest lucru. Încearcă să tragă de timp”, ne-a declarat avocatul Vicăi, Augustin Babaneacşa-Drăghiceanu.
„Piţi m-a dezamăgit. Am crezut că măcar de dragul lui Edan, la care ştiu că ţine enorm, va veni la proces pentru a-şi recunoaşte calitatea de tată şi pentru a pune punct acestui circ. Oriunde în Univers pot demonstra că Edan e fiul meu şi al lui PiţiVica”

Vica şi fiul ei s-au pozat pe Happy-lica lui Măruţă

Victoria Blochina şi Edan, fiul ei, au pozat pentru campania “Primăvară în ramă la Happy Hour”, fotografiile fiind difuzate ieri în cadrul emisiunii “Happy Hour”, prezentată de Cătălin Măruţă la PRO TV. Vica şi micuţul Edan, costumat în Spiderman (Omul Păianjen), eroul său preferat, s-au lăsat fotografiaţi în timp ce se jucau pe vestita canapea Happy-lica, a lui Măruţă.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro