Video | Banciu îl face praf pe Huidu: „Nesimţitule, dacă îţi respectai victimele aşa cum spui, nu mergeai cu 200 la oră la trei zile după accident”

25 octombrie 2011 04:43

Pe Radu Banciu, realizatorul emisiunii „Lumea lui Banciu” nu l-a impresionat ultimul mesaj postat de Şerban Huidu pe blogul său. Prezentatorul B1Tv a analizat ultimul mesaj al lui Huidu şi l-a făcut praf pe „cârcotaş”. „Dacă îşi respecta victimele aşa cum spune, nu mergea cu 200 la oră la trei zile după accident”, a spus jurnalistul.

„Huidu a fost sfătuit de avocaţii lui să o ia el mai piano aşa. El nu este aşa. Şerban Huidu şi omul este cel care mergea cu 200 la oră după ce a omorât trei oameni şi cel pe care l-am văzut în emisiune atâta timp. Acest text nu este redactat de el că el nu ştie să scrie”, a spus Banciu la B1 TV.

Aceasta a adăugat: „Huidu avea două variante: şase ani de pârnaie şi aroganţă maximă sau să stea umil în faţa camerei şi în faţa blogului şi să spună că a greşit. El spune că nu va mai apărea la Cronică din respect pentru victimele accidentului. Nici vorbă, dacă le respectai nu mergeai cu 200 la oră la trei zile după accident. Decât să faci puşcărie, mai bine îţi ceri iertare”.

Banciu a punctat: „Eu nu am nimic cu Şerban Huidu, eu am ce am cu faptul în sine. Şi să nu mai dea vina pe ziarişi că noi nu suntem colegii lui de breaslă. Când voi omorî şi eu trei oameni ca el, atunci vom fi colegi de breaslă. E un nesimţit!”.

La cinci zile de la producerea accidentului care s-a soldat cu moartea a trei persoane, Şerban Huidu a fost, din nou, în pericol pe o şosea din România, în maşina condusă de fratele său, Vlad. Autoturismul cu care Huidu se întorcea la Bucureşti, după audierile de la Braşov, zbura efectiv pe şosea, atingând la un moment dat incredibila viteză de 200 km/h (video jos).

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro