MENIU CAUTĂ
23 Noi. 2017 13:58 , de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/ Gala Unica 2017/ Antonia, Sore, Adela Popescu, Liviu Teodorescu și Elena Gheorghe au făcut backing vocals pentru Raluca Hagiu. Live-ul a fost de excepție!

Distribuie

Toată spuma Capitalei a așteptat cu nerăbdarea Gala Unica 2017 nu doar pentru a-și etala ținutele alese cu grijă, ci și pentru a lua parte la un spectacol de excepție. Așteptările nu au fost în zadar căci, pe scena amenajată în Biblioteca Națională a urcat însăși redactorul șef, Raluca Hagiu.

Fără îndoială, supriza serii a venit chiar din partea redactorului șef, Raluca Hagiu, care și-a făcut curaj și a urcat pe scenă pentru a oferi un moment artistic de excepție. Ce-i drept, Raluca s-a bazat mult și pe ajutorul Antoniei, Giuliei, Elenei Gheorghe, Sore, Adelei Popescu și a lui Liviu Teodorescu. „Urmează un moment artistic. Știți că la reviste bugetele sunt mai mici așa că a trebuit să ne descurcăm „in house' cu acest moment artistic. Drept pentru care mă voi ocupa personal de asta ca să fiu sigură că iese totul bine. Sunt o perfecționistă, dar vă rog să fiți îngăduitori pentru că este prima oară când fac acest lucru', a spus sigură pe sine Raluca Hagiu. Fără să mai lase publicul să aștepte, Raluca și-a chemat trupa pe scenă și au început distracția. „O să invit trupa de backing vocals pentru că urmează să vă cânt o piesă special creată pentru Unica: Elena Gheorghe, Sore, Giulia, Antonia, Liviu și Adela. Zic să cânte…muzica'.

Gala Unica 2017 a fost cea mai tare petrecere din ultimele luni

Piesa, care are potențial de a deveni hit, a fost compusă de Liviu Teodorescu, special pentru acest eveniment. „Liviu Teodorescu a creat piesa special pentru Unica ceea ce este o mare onoare. A pus mult suflet acolo și cred că se vede. Pe mine m-a impresionat. Mi-a plăcut mult', a mai spus redactorul șef de la Unica.

VIDEO: Robert Hanciarec

FOTO: Vlad Chirea

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Mesaj din Vietnam! Liviu Vârciu duce viață grea și se topește de dor

 

Loading...
Comentarii