14 Noi. 2017 20:37

Vocea României, ediţiile LIVE vineri, 17 noiembrie. Telespectatorii îşi pot vota favoriţii şi online

Distribuie

Vocea României, ediţiile LIVE  vineri, 17 noiembrie. Incepand de vinerea aceasta, Lili Sandu va transmite din camera magentă informatii la cald despre concurenți, dar si reactiile acestora dupa ce vor iesi de pe scenă.

În acest sezon, cea mai tare competitie a vocilor va avea cinci editii live – în primele trei, publicul si antrenorii își vor alege favoriții, insa in semifinala si in marea finala, numai telespectatorii vor putea vota și astfel vor desemna câștigătorul marelui trofeu.

Vocea României, ediţiile LIVE încep pe 17 noiembrie

Toti cei patru antrenori vor fi anul acesta reprezentați in finala de cate un concurent, iar romanii isi pot alege preferatii atat prin sms, la numarul 1200 (numar disponibil în toate retelele de telefonie mobilă, costul unui mesaj fiind de 1.19 euro inclusiv TVA), cat si online, gratuit, pe site-ul Vocea României.

Potrivit vocearomaniei.protv.ro, orice utilizator poate vota online o data/ sesiune de vot, prin login cu pagina de Facebook, sau prin sms de maximum zece ori.

Întervalul de timp in care se poate vota este reprezentat de o sesiune delimitata de anunturile START VOT – STOP VOT din cadrul fiecarei editii live. Pe 10 noiembrie a avut loc ultima rundă de confruntări la Vocea României.

Citește și


VIDEO EXCLUSIV: Tavi Clonda și Gabriela Cristea s-au mutat în casă nouă, dar n-au dormitor matrimonial și gătesc într-o bucătărie provizorie. Nu intrăm în spațiile neamenajate ca să nu ne apuce depresia'


 

 

Loading...
Comentarii