Vrea vacanţă pe banii surorilor Luciu! Tatăl Nicoletei şi al Iulianei speră ca fiicele lui să-i plătească un sejur undeva la munte

17 august 2014 17:26

Ion Luciu suferă din cauza căldurii, aşa că s-a gândit că soluţia ideală pentru el ar fi să plece într-o vacanţă. Cum nu are bani suficienţi, s-a gândit să apeleze la ajutorul celebrelor sale fiice, Nicoleta şi Iuliana.

Nicoleta şi Iuliana Luciu i-au întors spatele tatălui lor atunci când el a preferat să îşi înece amarul în alcool, în loc să-şi asculte fetele, care voiau să-l aducă pe bărbat pe drumul cel bun.
Acum, Ion Luciu spune că e “curat”, că nu a mai băut şi că vrea să le arate celebrelor sale fete că poate fi un tată bun. De curând, omul şi-a sunat copilele şi le-a cerut bani. Nu pentru băutură, ci pentru o… vacanţă.
El îşi doreşte foarte tare să fugă de canicula din Bucureşti undeva, la munte. Doar că nu are bani pentru asta.
“Le-am sunat pe amândouă, pe Nicoleta şi pe Iuliana, şi aştept să mă apeleze să-mi spună când pot pleca şi unde. Nicoleta este la Miercurea Ciuc şi o aştept să vină. Ea mă mai ajută cu bani, dar şi Iuliana. Nu suport prea bine căldurile astea şi vreau să plec la munte, că este mai răcoare. La mare e prea cald, nu-mi place. Prefer aerul curat de la munte şi aş vrea să merg la o pensiune pe lângă Miercurea Ciuc vreo zece zile, până se mai răcoreşte”, a spus Ion Luciu pentru Libertatea.

Nicoleta are un concediu prelungit

Nicoleta Luciu, soţul ei, Zsolt Csergo, şi cei patru copii ai lor au avut parte de un concediu prelungit.
Nicoleta şi copiii ei merg an de an în Croaţia
Ei au stat o lună în Croaţia, apoi vedeta şi copiii s-au relaxat pe litoralul românesc. “Am fost o lună în Croaţia şi trei săptămâni la noi, la mare. Toată familia şi cele două bone unguroaice, în vârstă de 20 de ani, care au mai stat cu copiii. Ne-am distrat, a fost frumos”, a spus Nicoleta.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro