«Zâna» dă 50 de lei pentru o oală cu ciorbă

06 august 2014 16:52

Andreea Marin (39 de ani) a susţinut mai mereu că petrece mult timp în bucătărie. Că ştie să mănânce şi să gătească sănătos. Surpriză, însă! De fiecare dată când nu mai are mâncare gătită în frigider sau atunci când are nevoie de alte servicii, “Zâna” apelează, contra cost, la o tânără harnică.

Plecată foarte des în deplasare, întrucât este implicată în multe proiecte, Andreea Marin a găsit soluţia ideală pentru a nu lăsa casa de izbelişte. Deşi de fiecare dată când are ocazia se laudă că e gospodină, “Zâna” găteşte însă foarte rar.
Şi mai mereu cumpărăturile i le face altcineva. Mai precis, o tânără în jur de 35 de ani, Maria, care este fata “bună la toate”. Atunci când nu mai are mâncare gătită în frigider, Andreea pune mâna pe telefon şi, pentru 50 de lei, femeia se prezintă la datorie şi îi găteşte o ciorbiţă gustoasă.

Soţul turc este grădinarul casei

Mai mult, “Zâna” i-a pus la dispoziţie, fără a-i percepe chirie, apartamentul său din cartierul Aviaţiei, în care tânăra s-a mutat cu fetiţa şi cu mama sa. Cât priveşte grădina casei ei, aceasta se află în grija soţului său turc, Tuncay Öztürk (28 de ani), care a transformat- o într-un mic colţ de rai.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro