VESTE BOMBĂ! GABRIELA FIREA, ÎNSĂRCINATĂ la 42 de ANI

12 septembrie 2014 16:47

Veste bombă! Florin Pandele, soţul Gabrielei Firea, a făcut un anunţ de-a dreptul surprinzător. Primarul din Voluntari a anunţat că el şi soţia lui mai aşteaptă un copil.

Gabriela Firea şi Florin Pandele, care au deja un copil în vârstă de doi ani şi patru luni, vor deveni din nou părinţi. Edilul din Voluntari a făcut anunţul în cadrul unei conferinţe de presă.

„La vârsta mea, mă aşteaptă acasă un copil de 2 ani şi 4 luni şi culmea este, vă spun acum, că nu ne aude nimeni si nu suntem ascultati, că urmează să mai vină încă unul”, a fost anunţul făcut de Florin Pandele.

La rândul ei, Gabriela Firea a confirmat că este însărcinată şi a declarat că au trecut prin momente dificile, vineri dimineaţă, când au fost supuşi unor percheziţii, dar şi-a păstrat cumpătul.

„Îngrijorarea este firească pentru orice soţ şi tată, atunci când dimineaţa eşti trezit cu percheziţii în loc de un zâmbet. I-am spus să nu-şi facă griji pentru mine. Deşi sunt mai firavă fizic, Dumnezeu mi-a hărăzit o inimă si-i multumesac in fiecare secunda cu asta, şi oricum suntem mai puternici că suntem doi, nu mai sunt doar eu”, a spus  Gabriela Firea, în cadrul conferinţei de presă PSD Ilfov.
Citeşte şi: Mascaţii, la curtea primarului Pandele
 
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro