VIDEO /Declarații exclusive! Ce spune Victor Slav despre sarcina Biancăi Drăgușanu!

21 februarie 2016 15:06

Bianca și Victor par să fi găsit în sfârșit rețeta corectă pentru conviețuirea în doi. După un mariaj ratat, un divorț la notar, împăcări și despărțiri succesive, în sfârșit a ieșit și soarele pe strada lor.

Drumurile efectuate la mănăstirea Nechit, unde slujește duhovnicul lor, au dat rezultate sciontate! Și-au găsit liniștea sufletească și puterea de a-și da o nouă șansă, fără să mai aducă în discuție trecutul și greșelile pe care le-au făcut. În prezent, cea mai mare dorință a lor pare să fie aducerea pe lume a unui urmaș, care i-ar împlini și le-ar consolida și mai mult relația. Victor Slav pare pregătit să devină tată, însă nu vrea să forțeze lucrurile.

“Orice om normal își dorește, dar știi cum e… eu sunt de premisa: toate la timpul lor și când vrea Dumnezeu se întâmplă! Pentru fiecare are scris acolo în carnețel: pentru tine la 25, pentru tine la 30. Eu sunt tânăr. Am trecut și eu de 18 ani. De 18 cu încă 18”, a declarat, pentru Libertatea, Victor Slav.

Dacă acest lucru se va întâmpla sau nu în viitorul apropiat, rămâne de văzut. Cert este că atât el, cât și Bianca Drăgușanu își doresc cu ardoare un copil. Până când îl vor avea pe al lor, îndrăgostiții își răsfrâng toată dragostea asupra nepoților din partea surorilor, care experimentează de ani buni meseria de mame.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro