12 Feb. 2016 23:30 Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV | A scos-o din schemă! Andreea Bălan a fost pedepsită de iubit pentru că a ratat lansarea lui de carte

Distribuie

Pentru că artista nu a ajuns la unul dintre cele mai importante evenimente din viața sa, George Burcea a ales să nu-i menționeze numele nici măcar o dată, deși apucase să precizeze că o anumită poezie îi este dedicată.

De data aceasta, el era vedeta, doar își lansa volumul de poezii ”Un strop de culoare”, iar ea, Andreea Bălan, iubita autorului George Burcea, era așteptată în sală, ca invitat special. Surpriză însă. Actorul a întârziat în jur de un sfert de oră debutul evenimentului, sperând poate ca artista să-i fie alături. Andreea nu a ajuns, George a făcut abstracție de tot, și-a prezentat poeziile, a recitat una care nu-i era dedicată partenerei sale, și a fost aplaudat la scenă deschisă.

La finalul discursului, Burcea a ținut să le mulțumească tuturor persoanelor dragi care i-au fost alături, prieteni, colegi, fără a menționa însă numele Andreei Bălan. Nu a făcut-o nici măcar atunci când a fost întrebat despre poezia ”Te iubesc”, despre care vedeta spusese cu câteva zile înainte că George a scris-o cu gândul la ea. Întrebat dacă în seara lansării i-a lipsit vreo persoană anume, acesta a făcut o declarație surprinzătoare.

VLAD (1)

”Nu mi-a lipsit nimic, am avut tot ce mi-am dorit, a fost alături de mine exact cine a trebuit”, a spus acesta pentru Libertatea.

Comentarii