13 Sep. 2017 21:00

VIDEO | Actrița Dana Dembinski se pregătește de nuntă. Va fi soacră mare

Distribuie

Septembrie e o lună cu trăiri intense pentru actrița Dana Dembinski, care va fi soacră mare. Artista își însoară fiul cel mare.

Dana Dembinski, în vârstă de 56 de ani,  este căsătorită cu Alex Medeleanu, cei doi având doi băieți, Vladimir și Matei.

Actrița se pregătește să fie soacră mare peste doar câteva zile. După cum a mărturisit în exclusivitate pentru Libertatea, vedeta n-a mai dansat de multă vreme, deși este fostă balerină, însă face eforturi în această perioadă pentru a se descurca  perfect pe ringul de dans la importantul eveniment din viața fiului ei cel mare.

„Din fericire mai dansez în anumite spectacole și fac mișcare chiar la noi la teatru. De dansat n-am mai dansat de mult, nici măcar așa cu prietenii, dar mă așteaptă o nuntă și acuma trebuie să exersez. E nunta băiatului meu cel mare și acolo mă pregătesc intens să dansez. Va avea loc pe 16 septembrie. O să fiu soacră mare, o experiență nouă”, ne-a mărturisit Dana Dembinski, care recent a făcut mărturisiri și despre cum era pe vremea când se afla pe băncile școlii.

Actrița Dana Dembinski Medeleanu s-a născut pe 25 septembrie 1960, în Tulgheș (Harghita). A absolvit Liceul de Coregrafie din Cluj, a fost balerină la Opera din Cluj, iar apoi a intrat în trupa maestrului Oleg Danovski, unde a interpretat roluri în: “Lacul lebedelor“, “Rapsodia română“, “Carmen“ , “Spărgătorul de nuci “ etc. A absolvit Institutul de Teatru la clasa profesorului Mircea Albulescu. Cel mai recent proiect în care vedeta este implicată este serialul de televiziune „O grămadă de caramele”.


Gregorian Bivolaru, prima declarație după eliberare: „Vă așteaptă multe surprize spirituale minunate – unele în premieră”


 

Comentarii
template not found template not found template not found
template not found template not found template not found
← Inchide