17 Mar. 2016 23:30 Ana Maria Păsat

VIDEO EXCLUSIV. Andreea Berecleanu a descoperit formula minune ca să arate mereu bine. Secretul tinereții la 40 de ani!

Distribuie

Știrista Antenei 1 nu se abate niciodată de la programul său, care presupune, printre altele, o alimentație corectă, mișcare și ceva tratamente anti-îmbătrânire.

andreea_berecleanu_oameni_invidiosi_frustrati.jpg

Aflată de mai bine de 20 de ani în lumina reflectoarelor, Andreea Berecleanu acordă o atenție deosebită aspectului său fizic și nu numai. Este conștientă de faptul că o femeie, dacă mai este și vedetă, e musai să se respecte. Prezentatoarea Observatorului Antenei 1 a acceptat să dezvăluie câteva dintre secretele tinereții sale, la 40 de ani.

”Într-adevăr, trebuie să fiu mereu aranjată, dar recunosc că mi s-a întâmplat în cei peste 20 de ani de televiziune să nu fiu mereu așa. În primul rând, orice femeie, trebuie să se respecte pe ea însăși, să fie în primul rând îngrijită. Pun mare preț și pe alimentație, nu mânânc foarte mult la o masă, consum multe lichide, supe, ciorbe, și niciodată nu iau cina mai târziu de ora 18. Atunci când mi se întâmplă să-mi fie foame, consum doar un iaurt sau ceva foarte ușor”, a mărturisit Andreea pentru Libertatea.

În ciuda problemelor cu coloana, vedeta nu a renunțat să facă mișcare. Ea nu lipsește la niciuna dintre ședințele de recuperare, dar își face timp și pentru înot. Chiar dacă ocolește operațiile estetice, ea nu dezaprobă femeile care apelează la acestea, dar recunoaște că face tratament nechirurgical împotriva ridurilor. Totodată, Andreea a mai destăinuit că nu folosește o cremă de fața mai mult de un an și că obișnuiește să testeze multe produse până găsește ceea ce-i trebuie.

Cumpără supe la… borcan

Extrem de ocupată cu jobul și proiectele personale, Andreea preferă să-și procure supele sau ciorbele.

”Fac comandă, știu exact ce-mi trebuie. Gătesc însă doar pentru copiii mei, exact ceea ce au nevoie și tot timpul doar cu alimentele pe care le am în frigider. Pot spune că în aproximativ 15 minute, masa e gata”, a adăugat vedeta.    

Comentarii