19 Mai. 2017 23:30

VIDEO EXCLUSIV/ Lavinia Pîrva nu are nici o dorință legată de sexul copilului. «Să fie ce o vrea Dumnezeu!»

Distribuie

Știrea momentului despre iubita lui Ștefan Bănică jr este că ar fi însărcinată. Lavinia neagă însă că va deveni mamă, dar recunoaște că se gândește la asta și lasă totul în voia Domnului. Inclusiv sexul copilului.

La cei 32 de ani, Lavinia nu se grăbește să devină mamă și declară că în momentul de față singura ei sarcinăo reprezintă proiectele profesionale în care s-a ancorat în ultimii ani.

„Nu știu de unde pornește treaba asta cu a fi însărcinată. Nu sunt însărcinată. Sunt însărcinată cu foarte multe proiecte”, ne-a declarat Lavinia.

Bruneta nu simte deocamdată nevoia de a avea un copil, mai ales că este zilnic înconjurată de elevii ei de la școala de muzică, având cu ei o relație extrem de strânsă.

„Am un prieten foarte bun, așa cum îmi place mie să-i spun. Este vorba despre Luca. El a venit la școala noastră încă de la început și vreau să vă spun un lucru: copilul ăsta de fiecare dată când ne întâlnim, nu a existat o zi în care să nu-mi aducă flori. I-am propus la un moment dat să deschidem o florărie, să facem o afacere. Și părinții sunt de acord, dar am înțeles că el este cel care insistă de fiecare dată să vină cu flori la mine”, ne-a mai spus iubita lui Ștefan Bănică jr.

Lavinia Pîrva nu este însărcinată

Chiar dacă în momentul de față declară cu tărie că nu este însărcinată, Lavina recunoaște că își dorește să devină mamă, dar că nu vrea să grăbească lucrurile. Și nu are nicio preferință asupra sexului viitorului bebeluș.

“Să fie ce o vrea Dumnezeu. Nu m-am gândit la asta. Consider că toate lucrurile în viață vin atunci când vrea Dumnezeu și cum vrea El și cumva toate lucrurile în viață se fac la timpul potrivit și momentul în care trebuie. În momentul în care îmi afectează cariera mă deranjează și spun asta pentru că s-a întâmplat să aud că oamenii au vrut să mă invite la evenimente și au evitat pentru că s-au gândit că nu voi merge să cânt în perioada în care sunt însărcinată, eu nefiind. Mie în general nu îmi place să vorbesc despre viața mea personală, pentru că nu mi se pare că trebuie să o fac. Apar când sunt invitată sau când am ceva de spus din punct de vedere profesional. Nu am să vin niciodată să spun că sunt însărcinată, m-am căsătorit, mi-am cumpărat nu știu ce mașină, pentru că nu-mi place lucrul ăsta”, ne-a mai spus bruneta, completând că atunci când îi va veni vremea nu va anunța în gura mare că așteaptă un bebeluș, dar nici nu va ascunde sarcina.

„Acest lucru se vede. Dacă ești însărcinată se vede: îți crește burtica, naști la un moment dat. Poate poți să o mai ascunzi, dar să ne înțelegem, eu sunt gravidă de vreo doi ani”, a încheiat Lavinia.

 

FOTO: Adrian Manolache

VIDEO: Cosmin Nistor

Comentarii
← Inchide