MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 05:30

VIDEO EXCLUSIV. Culisele mariajului fostei campioane la judo Alina Dumitru. A fost pacienta soțului

Distribuie

Fosta campioană la judo, Alina Dumitru, a fost pacienta soțului ei, de profesie kinetoterapeut. Povestea lor de dragoste a început la Târgu Mureș, iar după aceasta întâlnire Alina Dumitru a început să creadă în destin.

Alina Dumitru i-a fost alături soțului ei, Ciprian, ieri, la evenimentul desfășurat la o clinică de recuperare medicală din Capitală, unde el, în calitate de hinoterapeut, ajută oameni obișnuiți, dar și spotivi să se facă bine. Cu acest prilej, fosta campioană la judo a rememorat un episod neplăcut din cariera ei, care s-a soldat cu o accidentare la umăr, dar care i l-a scos în cale pe Ciprian, care între timp i-a devenit soț.

Doctorul mi-a spus că trebuie să fac operație la umăr, pentru că e greu fără, dar a zis să încerc și prin recuperare, vedem dacă iese sau nu treaba. La Târgu Mureș am făcut recuperarea', a declarat, pentru Libertatea, Alina Dumitru.

Alina Dumitru si Mihai Covaliuc

Alina Dumitru și-a cunoscut soțul la un centru din Târgu Mureș

Deși locuia în București, sportivei i-a fost recomandat să meargă la recuperare la un centru din Târgu Mureș. Recunoaște că nu prea i-a surâs ideea, dar a mers totuși acolo, mai ales că avea nevoie să se însănătoșească rapid, întrucât urma să participe la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Întâlnirea cu soțul a fost la acel centru, unde m-a ajutat să îmi revin, este kinetoterapeut, m-a ajutat să trec mai ușor peste acea problemă. Ne-am căsătorit după 3 ani, nu mă așteptam nici eu, nu se aștepta nici el, probabil destinul, da, pot să zic că a fost dragoste la prima vedere, acum cred în destin.

Și după ce ți se întâmplă, chiar crezi, pentru că nu aveam de gând să merg la Târgu Mureș, pentru că nu cunoșteam pe nimeni acolo. Trebuia să stau internată la acel centru 2 săptămâni pentru a face recuperare și chiar nu îmi era la îndemână. Dar parcă ceva îmi spunea totuși să rămân și de fapt acel ceva era acea persoană. Și așa am rămas și mi-a schimbat și viața. Ulterior s-a mutat el în Capitală, a venit după mine, este bine și pentru el acum aici', a declarat, pentru Libertatea, Alina Dumitru.

Video: Cosmin Nistor

Citeste si: GALERIE FOTO / Alina Dumitru s-a căsătorit. Halep i-a făcut o surpriză

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii