VIDEO EXCLUSIV | Izabell de la Roller Sis recunoaște fățiș că folosește droguri de mare risc: ”Îmi place să trag, îmi place să mă droghez!”

14 ianuarie 2016 12:31

Un filmuleț în care Izabell, una dintre surorile de la formația Roller Sis, apare într-o ipostază care ar putea scandaliza mama oricărei tinere, a ”răsuflat” pe internet. În fața unei camere de filmat, controversata cântăreață ține să-și exprime pasiunea pentru droguri și amor, fără nici o reținere.

“De zece ani, în fiecare zi (…) În fiecare dimineață (…) Pentru că-mi place. Da. Nu poți să-mi spui mie ce îmi place și ce nu-mi place! Îmi place să trag, îmi place să mă droghez, îmi place să mă f…, îmi place totul. Asta sunt eu…”, rostește împleticit Izabell, într-o evidentă stare de euforie, în interviul pe care pare fericită să-l dea, cel mai probabil unui apropiat.

Filmulețul a fost postat pe internet recent și crează o situație chiar mai controversată decât cea pe care Izabell și sora ei, Larissa, au generat-o declarându-se lesbiene și, mai mult, susținând că se află într-o relație incestuoasă.

Izabell Ipati, alături de sora ei, Larissa Ipati, sunt componentele trupei Roller Sis. După cum spuneam, cele două au preluat rețeta de succes ale rusoaicelor de la Tatoo și, de dragul scenei și al reflectoarelor, și-au jucat bine rolul de surori lesbiene. Ca spectacolul să fie complet, cântărețele s-au și sărutat în direct la emisiunea ”Un show păcătos”, amintind de scena fierbinte dintre Madonna și Britney Spears.

Se pare că lui Izabell îi place stilul de viață periculos, având în vedere pasiunea pentru “băieții răi”, pasionați la rândul lor de activitățile ilegale. Controversata cântăreață a fost cuplată cu Elias Popescu, furnizorul de “marfă” al lui Andrei Popa, fiul șefului AVAS. După ce a fost prins în flagrant pentru trafic cu cannabis, acesta a fost nevoit să împartă celula închisorii cu Sișu de la ”La Familia”, cei doi devenind destul de apropiați. Dovada amiciției ei doi sunt și pozele în care sunt surprinși, chefuind împreună. Idila cu Izabell s-a născut după ce a Andrei fost eliberat din închisoare, aceștia cunoscându-se pe la petrecerile din cluburile de fițe

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro