MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 09:00 , de Ana Maria Păsat

Video EXCLUSIV / Motivele pentru care Iuliana Luciu nu a rămas în America. ”Am încercat, dar acolo nu merg câinii cu covrigi în coadă!”

Distribuie

Fosta asistentă tv a plecat peste Ocean imediat ce și-a dat demisia de la Antena 1, pentru a-și croi un drum departe de țară. Motivele pentru care Iuliana Luciu nu a rămas în America ne-au fost dezvăluit chiar de aceasta.

A avut visuri mari, dar pusă în fața realității, s-a convins că nu-i așa ușor să și le îndeplinească.

Aflată în plină ascensiune a carierei sale, Iuliana Luciu își dădea demisia de la Antena 1, lucru care a surprins la acea vreme. Fosta asistentă tv nu a ascuns faptul că decizia sa are legătură cu planurile de viitor, care includeau o carieră peste hotare. Nu a fost să fie, iar vedeta autohtonă s-a întors în țară. Motivele pentru care Iuliana Luciu nu a rămas în America ni le-a dezvăluit chiar aceasta:

'Mi-ar fi plăcut să mă mut în America. Dar cum știm cu toții, acolo nu merg câinii cu covrigi în coadă. Nu e așa simplu să te stabilești în State. Am încercat, fiecare om e dator să încerce, nu a fost să fie, așa a vrut Dumnezeu'.

Fosta asistentă tv a profitat însă din plin de timpul liber avut și a făcut cam tot ce și-a dorit.

'În ultimul an m-am plimbat foarte mult, am vizitat locurile pe care nu am putut să le văd, pentru că aveam vacanțe foarte scurte, iar timpul nu mi-a permis. Am filmat și cu Nea Marin și cam atât', a mai spus aceasta.

Dintre toate locurile vizitate, Iulianei i-a plăcut cel mai mult America și… Grecia. Recent, aceasta a făcut declarații și despre motivul pentru care nu s-a căsătorit.

Îi e dor de televiziune

Chiar dacă nu a întrerupt de tot legătura cu televiziunea, Iuliana Luciu a recunoscut că-i este dor să lucerze din nou în lumina reflectoarelor.

'Eu am mai avut proiecte, nu am plecat cu totul din tv. Mi-e dor să am un proiect de luni până vineri, dar nu se știe ce-mi rezervă viitorul. Îmi place mult divertismentul', a adăugat aceasta.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV. Aurelian Temișan și Monica Davidescu, după 23 de ani de relație: Ne-am crescut unul pe celălalt'

 

Loading...
Comentarii