MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2017 21:00 , de Denisa Macovei

VIDEO EXCLUSIV/Ruxy de la LikeOne s-a apucat de stand-up comedy. „Sigur or să fie hateri, o să plâng, dar asta e!”

Distribuie

După ce au câștigat mediul virtual cu filmulețele amuzante desprinse din întâmplări reale sau situații cu care ne confruntăm zilnic, fetele de la LikeOne au trecut la un alt nivel. Ruxy s-a apucat de stand-up comedy, lucru care până acum îi iese de minune.

În urmă cu doi ani, puțină lume credea în proiectul LikeOne, în care două tinere, Ruxy și Creața doreau să aducă internauților zâmbetul pe buze. Ei bine, acum nu doar că au sute de mii de vizualizări, dar au trecut la un alt nivel de comedie. Ruxy face turul României cu spectacolele ei de stand-up comedy. „Am tot timpul emoții pe scenă, dar se pare că mă descurc, adică nu m-au făcut emoțiile să-mi pierd gândurile sau glumele, m-am controlat. Ceea ce mă miră și pe mine', ne-a spus Ruxandra, completând că până în momentul de față nu a avut parte de evenimente neplăcute, însă se așteaptă la voci care să-i critice reprezentațiile de pe scenă. „Au fost comentatori, dar nu au fost la modul agresiv, au fost la modul funny și le-am răspuns și eu tot funny. Cumva și cumva i-am câștigat. Dar or să fie, sigur o să fie hateri, dar aia e. O să plâng probabil, nu știu ce o să fac', a mai spus bruneta.

Ruxy de la LikeOne este ironizată pe seama bustului

Ruxy este jumătatea din LikeOne care vorbește fără perdea de toate situațiile cu care ne confruntăm în viață, ajungând chiar să fie ironică chiar și față de propria persoană. Criticată pentru bustul extrem de mic, Ruxy încearcă să se amuze mereu pe seama acestui subiect și să le arate celor din jur că sânii voluminoși nu ajută pe toată lumea. Dovadă că, la Gala Elle Style Awards 2017, Ruxy a optat pentru un tricou extrem de îndrăzneț. „Sunt prea îmbrăcată? Vrei să-ți arăt cât de frig îmi este? Este artă. Trebuia să fie ceva de artă, nu? Așa mă exprim eu', ne-a arătat amuzată Ruxy, dezvăluind imprimeul din zona bustului.

VIDEO: Bogdan Sorocan

CITEȘTE ȘI:

VIDEO EXCLUSIV/ Iubește animalele de moare, însă adoră și personajul Cruella De Vil. Raluca Bădulescu a avut o apariție de infarct

Loading...
Comentarii