VIDEO EXCLUSIV / Tatăl renegat de Radu Vâlcan acuză: Adela nu a făcut nimic să-i împace!

07 februarie 2016 22:59 De: ,

Au împreună un trecut, ce-i drept încărcat de probleme, iar prezentul nu pare să îi apropie. Legătura dintre Radu Vâlcan și bărbatul care l-a crescut este inexistentă și nici nu pare a avea șanse de redresare, mai ales că, spune el, nimeni nu contribuie la împăcare.

Multă vreme, tatăl lui Radu Vîlcan a tras speranțe că iubita fiului său va pune umărul la împăcarea lor. Din păcate pentru el, acest lucru nu s-a întâmplat. “Pe Adela nici nu o cunosc…”, a recunoscut el încă o dată ruptura. Deși faptul că vedeta este însărcinată și că va aduce pe lume un băiețel ar fi fost un bun prilej pentru a face cunoștință, Vasile Vâlcan nu a inițiat vreo acțiune în acest sens. Motivul? Se teme să nu fie respins…”Hai să zic că el e mai căpos, mai catâr, dar Adela ar fi înțeles: ‹‹Băi, ce se întâmplă? De ce nu vorbiți? De ce nu vă telefonați? ›› Măcar ea ar fi putut să mă întrebe câteva cuvinte”, a declarat, pentru Libertatea, Vâlcan senior.

Radu_Valcan_si_Adela_Popescu

Se bucură pentru ei

Resemnat cu schimbarea survenită de ani buni între el și Radu, Vasile Vâlcan își lasă destinul în voia sorții. Deși nu a avut ocazia să-și cunoască nora, acesta este împăcat că fiul lui și-a întemeiat o familie și că este fericit. Era și cazul, mai ales că are 39 de ani. “Dacă ei se iubesc, chiar mă bucur. Adela e mai tinerică, mai fâșneață, bravo lor dacă se înțeleg!”, a adăugat el împăciuitor.

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare ale telenovelelor de la Acasă TV. După cinci ani de relație, timp în care a observat îndeaproape calitățile și defectele actorului, Adela a spus “da”. Cei doi s-au căsătorit în secret, la finalul verii trecute, iar anul acesta vor deveni, pentru prima dată, părinți. Rămâne de văzut dacă Vasile Vâlcan va avea ocazia să își cunoască nepotul sau va fi în continuare renegat de Radu.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro