VIDEO EXCLUSIV/ Vai de soarta iubitelor lui Edan! Vica a pus embargou pe genți, bijuterii și haine

19 mai 2017 12:50

Vica Blochina va avea de tras cu fiul ei. Edan se tranformă ușor-ușor într-un adolescent chipeș căruia, cu siguranță, fetele îi vor da târcoale. Chiar dacă este conștientă de asta, lituanianca nu vrea să se gândească la acele zile, declarând că nu va fi o soacră prea bună. Din fericire, fiul Vicăi nu se gândește încă la o iubită.

Deși a împlinit de curând 10 ani, Edan nu se gândește încă la vreo prietenă, ci toată lumea lui se învârte în jurul fotbalului, ceea ce o mulțumește pe mama lui. Vica este fericită că fiul ei nu îi cere bani de cadouri pentru vreo fată care i-a intrat în grații, declarându-ne că nici atunci când va veni vremea, nu crede că îl va ajuta prea mult.

„N-am ajuns încă la faza cu fetele și cu cremele. El se joacă doar cu fetele care știu să joace fotbal. Dacă nu știu să joace, nu prea vrea să stea cu ele. Nu vrea. Oricum nici nu-mi spune. El este destul de introvertit și nu povestește multe lucruri: ce face, cum îi place să facă. Trebuie să trag cuvintele de la el”, ne-a spus Vica.

Fiul Vicăi nu se gândește încă la fete

Cu toate că nu este de acord ca Edan să le dea cadouri viitoarelor lui iubite, Vica susține că va pregăti creme naturiste pentru ele.  

Daaa. Cu mare drag. Creme doar. Nu genți, nu inele, nu hainele. Ce bine că am băiat. Creme cu mare drag o să facă mami la toate gagicile lui Edan, și mamelor lor, și bunicilor, doar să fie de folos”, ne-a mai declarat amuzată Vica, completând că speră totuși ca Edan să amâne cât mai mult momentul când se va îndrăgosti.

VIDEO: Cosmin Nistor

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro