MENIU CAUTĂ
09 Sep. 2017 15:00

VIDEO/ Prima zi de școală a lui Cătălin Neamțu. „Bunica mea mi-a făcut o cămașă din două mai mici”

Distribuie

Prima zi de școală. Fiecare rememorează cu plăcere emoția, bucuria de a-și fi cunoscut viitorii colegi, dar și... hainele pe care le-au purtat. Cel puțin asta pare a fi cea mai puternica amintire a lui Cosmin Neamțu, colegul lui Busu de la ”România, jos pălăria!”. (Citeşte AICI toate informaţiile despre noul an şcolar)

Cătălin Neamțu, noul coleg a lui Florin Busuioc la emisiunea „România, jos pălăria', ne-a povestit în stilul amuzant cu care ne-a obișnuit de ceva vreme, că în școala primară era grăsuț, așa încât avea o cămașă compusă din două mai mici.

România, jos pălăria! începe la Pro tv. Actrița Tania Popa, colegă de platou cu Busu

Prima zi de școală a lui Cătălin Neamțu

„Eram gras de mic și atunci când m-au făcut pioner în clasa a doua n-am avut hăinuțe potrivite și bunica mea mi-a făcut o cămașă din două mai mici, pe care a cusut-o pe spate ca să mă încapă. Asta vă zic ca idee, că în anul I de școală eram mare deja. Pentru mine prima zi de școală a fost foarte ciudată pentru că nu-i cunoșteam pe colegii mei deloc și mi se părea că toți neprietenoși și că nu o să dezvolt nicio relație cu ei. Într-adevăr cu școala respectivă nu am dezvoltat nicio relație și m-am mutat în clasa a doua în altă parte. Deci concluzia: a fost foarte interesant, dar nu mi-a plăcut', ne-a povestit încercând să pară serios, Cosmin Neamțu.

VIDEO: Dumitru Angelescu


Metrorex închide stațiile de metrou „Dimitrie Leonidaˮ și „Costin Georgianˮ. Ce alternative de transport oferă RATB


 

Loading...
Comentarii