15 Noi. 2017 11:00

Premieră Libertatea.ro. Bere Gratis și Paula Seling sunt “Îndrăgostiți”! “La filmări m-am simțit că o prințesă în Țara Minunilor!”

Distribuie

“Ne-am întâlnit printr-o minune / Îndrăgostiți din altă lume…” cânta Bere Gratis - una dintre cele mai iubite trupe din România - și Paula Seling - una dintre cele mai mari voci din țara noastră.

Artistii au realizat o colaborare elegantă și rafinată, un feat pentru cel mai recent single Bere Gratis, “Îndrăgostiți”.  Piesa – una de dragoste – este însoțită și de un videoclip  în care Paula Seling este extrem de senzuală.

“Daca spunem că iubirea face miracole este ca și cum am spune că viața bate filmul. A fi “Îndrăgostiți” înseamnă că există miracole în fiecare zi, pentru că în fiecare zi cineva iubește pe cineva și o și declară. Această întâlnire poate sparge orice barieră a lumii. Colaborarea cu Paula este una specială, chiar dacă am colaborat de multe ori cu ea. E o mare cântăreața, o artista sensibilă și un om aparte. Profilul perfect pentru mesajul acestei piese și o bucurie de a cânta împreună după 20 de ani de carieră în care ne-am întâlnit de multe ori ca prima dată”, spune Mihai de la Bere Gratis.

“Bere Gratis este una din trupele mele preferate, sunt bucuroasă că s-au gândit la mine pentru această colaborare. A fost dragoste la prima audiție, așadar înregistrările au “curs” foarte ușor pentru că m-am simțit inspirată. La filmări băieții au fost gentlemeni desavarsiti, m-au făcut să mă simt că o prințesă în țara minunilor. Abia aștept să văd cum va primi publicul meu această piesă specială”, a mărturisit și Paula Seling.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, joi, 24 mai 2018. Balanțele au curaj să spună ce le frământă
Loading...
Comentarii