MENIU CAUTĂ
15 Noi. 2017 11:00

Premieră Libertatea.ro. Bere Gratis și Paula Seling sunt “Îndrăgostiți”! “La filmări m-am simțit că o prințesă în Țara Minunilor!”

Distribuie

Ne-am întâlnit printr-o minune / Îndrăgostiți din altă lume…' cânta Bere Gratis – una dintre cele mai iubite trupe din România – și Paula Seling – una dintre cele mai mari voci din țara noastră.

Artistii au realizat o colaborare elegantă și rafinată, un feat pentru cel mai recent single Bere Gratis, Îndrăgostiți'.  Piesa – una de dragoste – este însoțită și de un videoclip  în care Paula Seling este extrem de senzuală.

Daca spunem că iubirea face miracole este ca și cum am spune că viața bate filmul. A fi Îndrăgostiți' înseamnă că există miracole în fiecare zi, pentru că în fiecare zi cineva iubește pe cineva și o și declară. Această întâlnire poate sparge orice barieră a lumii. Colaborarea cu Paula este una specială, chiar dacă am colaborat de multe ori cu ea. E o mare cântăreața, o artista sensibilă și un om aparte. Profilul perfect pentru mesajul acestei piese și o bucurie de a cânta împreună după 20 de ani de carieră în care ne-am întâlnit de multe ori ca prima dată', spune Mihai de la Bere Gratis.

Bere Gratis este una din trupele mele preferate, sunt bucuroasă că s-au gândit la mine pentru această colaborare. A fost dragoste la prima audiție, așadar înregistrările au „curs” foarte ușor pentru că m-am simțit inspirată. La filmări băieții au fost gentlemeni desavarsiti, m-au făcut să mă simt că o prințesă în țara minunilor. Abia aștept să văd cum va primi publicul meu această piesă specială', a mărturisit și Paula Seling.

Loading...
Comentarii