POVESTE ADEVĂRATĂ DE VIAȚĂ: ”Boala te face mai puternic. Important este să vrei să lupți cu ea”

15 martie 2017 13:16

Boala te face mai puternic. Chiar și atunci când nu întrezărești vreo speranță. Dar important este să lupți și mai ales să vrei. În vreme ce mulți cred că a avea probleme înseamnă să nu-ți poți satisface te miri ce mofturi, unii dintre noi suferă cu adevărat, dar în tăcere. Iar ceea ce are de spus Ștefania ar trebui să ne dea de gândit.

„În acea lună de iarnă, din 1978, când am venit pe lume, nimeni și nimic pe lume nu ar fi dat de bănuit că soarta fetiței blonde, dolofane și rumenă în obrăjori avea să fie înțesată de obstacole. Cu toate astea, Dumnezeu m-a înconjurat cu îngeri păzitori care au fost lângă mine mereu și încă mă veghează. Și am aflat că boala te face mai puternic.

Sănătatea e o loterie

Am avut o copilărie frumoasă, pe care dragostea părinților a făcut-o minunată. Ei m-au educat impecabil și mi-au insuflat forța necesară pentru a răzbi în viață, în ciuda problemelor de sănătate. Căci, încă de mică, rinichii mei nu au vrut să funcționeze bine. Așa se face că, mai tot timpul, eram cu mama pe la ușile medicilor din spitale. Am început la Bacău, a urmat aventura la București, apoi la Iași. Și astfel s-au scurs 12 ani din viața mea, în care spitalele erau a doua mea casă. Timpul a trecut, am mers la școală, apoi m-am angajat și totul părea să intre pe un făgaș normal. Numai că, într-o zi, de prea mult efort, din cauza frigului și a nopților nedormite, am ajuns din nou la spital. Și iarăși a început aventura prin spitale, pe același traseu: Bacău, Iași, unde am și primit un verdict crunt pentru mine și pentru familia mea. Aveam nevoie de un rinichi nou, căci ai mei nu mai funcționau deloc. Era cazul unui transplant sau de dializă.

Boala te face mai puternic

Citește povestea mai departe, pe www.libertateapentrufemei.ro

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro

DACĂ ȚI-A PLĂCUT ACEST ARTICOL, URMĂREȘTE-NE PE FACEBOOK