16 Mar. 2017 23:30

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Am primit un telefon de la o femeie, care mi-a spus că e soția lui”

Distribuie

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

 

Dragă Adela

Numele meu e Izabela și am 23 de ani. De 2 luni sunt cu un băiat, ne înțelegem perfect și cu niciun bărbat nu m-am simțit atât de bine în pat. El îmi tot zice că mă sună când poate pentru că este foarte ocupat cu munca și eu l-am înțeles. Am uitat să precizez că e șofer pe tir. Într-o seară a venit la mine nearanjat și mi-am pus un semn de întrebare. De obicei are foarte mare grijă de el. Am zis că mă înșel eu.

După câteva zile, am primit un telefon de la o femeie, care mi-a spus că e soția lui. Am fost șocată, îți dai seama, dar cu toate astea îl iubesc. Nu am mai făcut dragoste cu niciun bărbat cum se întâmplă cu el. Am vorbit cu el și a zis că mă iubește și că în curând va divorța. Mintea îmi spune să îl las, inima nu. Nu știu ce să fac, ajută-mă cu un sfat. Ce să fac, Adela?

Adela răspunde:

Dragă Izabela,

Depinde ce vrei tu de la această relație. Dacă vrei stabilitate și căsnicie, atunci nu e bine să mai continui deloc să-l vezi până când nu-și ține promisiunea de a divorța. Sunt mulți bărbați care au amante și le promit că divorțează de ani de zile, să nu fie și el unul din aceștia. Pe de altă parte, gândește-te puțin. El e șofer pe tir.

Petrece foarte mult timp pe drumuri, face popasuri te miri pe unde și cine știe cu cine se întâlnește. Spui că nici un bărbat nu e ca el din punct de vedere sexual. Asta arată că este un tip foarte viril, care – dacă mai e și însurat – probabil că are nevoie de cine știe câte femei. Să nu te trezești și tu la fel ca soția lui de acum, că o să ajungi să stai și să-l aștepți cu săptămânile, timp în care el e plecat și poate are în fiecare oraș câte o amantă. Nu știu, zic și eu. Nu te repezi, chiar dacă e amantul secolului, nu acesta e cel mai important lucru din lume.

Dacă vrei să ai un soț care să stea lângă tine, împreună cu care eventual să ai și copii, poate ar fi mai bine să te mai gândești. Oricum, până nu îl vezi că divorțează ar fi ideal să-ți iei gândul de la el. Cu ocazia asta, vezi ce rămâne din ceea ce simți pentru el dacă tai chestia cu sexul.

Comentarii
template not found template not found template not found
template not found template not found template not found
← Inchide