Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „M-am îndrăgostit de mama prietenei mele”

01 august 2017 23:20

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Mă numesc Alex, am 28 de ani. În urmă cu un an, am început o relaţie cu o fată. Câteva săptămâni mai târziu, am cunoscut-o şi pe mama ei, iar de aici începe problema mea. După câteva vizite la ea acasă, mi-am dat seama că m-am îndrăgostit…de mama prietenei mele. Recunosc că dintotdeauna am avut un fetiş pentru femeile mai în vârstă decât mine, însă până când am cunoscut-o pe femeia aceasta, nu mi-am dat seama cât de serioasă e treaba. Pur şi simplu nu-mi pot lua gândul de la ea şi găsesc orice pretext să-i propun prietenei mele să mergem în vizita la mama ei.

Femeia are aproape 50 de ani, dar este o femeie cochetă, care arată mult mai tânără decât vârsta pe care o are. Nu ştiu ce să fac… Mă simt prost faţă de prietena mea, pentru că este o fată bună şi merită pe cineva la fel de bun ca ea. M-am tot gândit în ultimele săptămâni dacă să-i spun adevărul, dar nu ştiu cum o să reacţioneze ea şi mai ales mama ei, dacă o să-i spună şi ei. Ce mă sfătuieşti să fac? Mulţumesc anticipat.

Adela răspunde:

Dragă Alex,

Depinde ce vrei. Pentru că, îți dai seama, cu această femeie poți obține cel mult o aventură, care te va costa relația ta de un an. Nu mi-ai spus nimic despre tatăl iubitei tale, probabil soțul mamei ei. Dacă e singură, atunci ai avea mai multe șanse să-ți îndeplinești fantezia, dar gândește-te cu ce preț. Plus că nu se știe cum va reacționa. Ca mamă iubitoare, foarte probabil că va fi jignită și te va considera un om de nimic. Sfatul meu este să te abții și să te ții cât mai departe de această ispită.

Dacă obsesia ta îți afectează relația cu prietena, probabil că ar fi mai bine să luați o pauză, până când te hotărăști ce vrei să faci. Există și șansa ca mama fetei să dorească și ea să fie cu tine, și atunci îți poți duce fantasma la bun sfârșit. Însă merită fata cu care ai fost atâta timp să o trădezi astfel? Cum te-ai simți dacă tu ai fi cel trădat? Nu știu cum arată tatăl tău, dar să presupunem că ar fi un bărbat bine, după care iubita ta ar suspina în taină. Ce ai crede despre ea? De asemenea, privește-o mai cu atenție pe această mamă.

Observă-i și unele defecte, dincolo de aparența strălucitoare pe care o afișează la prima vedere. Imaginează-ți cum ar fi viața cu ea, după prima noapte de amor. Merită să-ți dai lumea peste cap pentru o pasiune trecătoare?

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro