30 Aug. 2017 23:30

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Sunt căsătorită și am cunoscut un bărbat pe care îl iubesc, dar o relație cu el e imposibilă”

Distribuie

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Mă numesc Maria și sunt căsătorită de 12 ani. Din cauza faptului că soţul meu consumă alcool mereu, am avut multe discuţii cu el, însă e un om bun.

Cu toate astea, problema mea e că acum doi ani am cunoscut un bărbat. Este din aceeași localitate cu mine, doar că e plecat în altă ţară de doi ani și vorbim în fiecare zi. Însă ne respectăm foarte mult.

Mi-am dat seama că îl iubesc pe acest bărbat, desi nu l-am întâlnit și îi cunosc doar doi fraţi.

Aş dori sfatul tău. Nu reuşesc să mă desprind cu totul de el. Am încercat să nu mai vorbim, mai ales că el acum are o prietenă acolo, însă nu reuşim să nu discutăm. Pot spune că nu mă deranjează faptul că are pe cineva, dar mă omoară gândul că într-o zi n-o să mai păstărm legătura.

În momentul de față, o relaţie ar fi imposibilă din mai multe motive. Voi reusi să îl uit vreodată?

Adela răspunde:

Dragă Maria,

Știi ce ai făcut tu cu acest băiat din altă țară? Ai proiectat asupra lui toate nevoile, toate aspirațiile, tot ce aștepți tu mai bun de la un bărbat. Neputând să-l întâlnești în realitate, este foarte ușor să se întâmple asta. Niciodată, când nu cunoști efectiv o persoană, nu poți să-ți faci o idee corectă despre ea. Oricât de mult ați vorbi, nu se compară cu o oră în care mâncați împreună la restaurant, în care mergi cu el în mașină, în care trăiți o situație tensionată. Dacă descoperi, spre exemplu, că, în realitate, pleoscăie într-un mod insuportabil? Sau că, atunci când conduce, înjură ca un birjar și claxonează pe toată lumea, de-ți crapă obrazul de rușine? Sau că, atunci când doarme, sforăie de se dărâmă casa? Exagerez, dar sunt detalii reale care contează foarte mult, pe care nu ai cum să le descoperi pe internet. Poate că și el bea, dar nu ți-a spus – poți să știi? E frumos că îl consideri minunat, că petreci împreună cu el un timp prețios, care vă face bine la amândoi, dar nu-ți face iluzii. Fii prietena lui bună, de suflet, dar trăiește-ți viața ta reală aici, unde te afli. Poate, vreodată, dacă vă veți întâlni, veți vedea dacă aveți șansa să aveți și o relație adevărată. Dacă nu, legătura dintre sufletele voastre este foarte prețioasă și vă ajută pe amândoi să savurați viața mai mult.


VIDEO EXCLUSIV | Diana Bișinicu, cântăreața preferată a lui Gigi Becali, a spus tot! Cum a sunat-o, ce i-a propus și de ce a amenințat-o latifundiarul


 

Comentarii
← Inchide