Adela vă sfătuiește în sex și iubire. ”Ca să strâng banii de care cred că am nevoie, trebuie să mă mai prostituez cel puțin 5-6 ani”

06 august 2017 23:00

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela, 
Mă numesc Maria, am 29 de ani și am trăit câțiva ani de calvar. Soțul meu m-a bătut de foarte multe ori, dar până la urmă am reușit să divorțez de el. M-am mutat la părinții mei, care m-au abuzat și ei, tata chiar m-a lovit de câteva ori. Sunt necalificată, am terminat un liceu la seral, deci slabe șanse să mă angajez pe bani buni. Practic, am făcut niște greșeli în viață care mă costă enorm acum.
Am plecat de la părinții mei, m-am mutat la o prietenă, care m-a ținut doar două luni, deoarece banii pe care îi câștigam ca vânzătoare îmi permiteau doar să contribui la cheluielile de întreținere, deci nu îi plăteam chirie. Am mers la o altă prietenă, m-a primit două săptămâni. Apoi m-am apucat de prostituție pe cont propriu, mi-am închiriat un apartament spațios și am ajuns să câștig foarte mulți bani. Acum îmi permit orice, am pus bani deoparte, însă vreau să-mi cumpăr casa mea și să strâng suficient de mulți bani pentru a începe o afacere.
Nu mai vreau să fiu niciodată săracă, vreau să devin o femeie cu bani, care să-și găsească la un moment dat pe cineva, să se mărite, să facă un copil. Ca să strâng banii de care cred că am nevoie, trebuie să mă mai prostituez cel puțin 5-6 ani. Spune-mi, te rog, procedez bine? Mărturisesc că mă simt zi de zi umilită pentru ceea ce fac, umilită de bărbați, mă simt murdară, însă cred, cumva, că merită sacrificiul ca măcar de la 35 de ani să duc o viață normală. Spune-mi cum să o scot la capăt și cum să rezist pentru a-mi îndeplini visul.

Adela răspunde:

Dragă Maria,

Dacă faptul că te simți murdară și umilită este ceea ce te necăjește cel mai tare, atunci fă tot ce poți ca să nu mai fii nevoită să te prostituezi. Spui că ai pus niște bani deoparte, investește și în tine, nu doar în casa la care visezi. Spre exemplu, fă niște cursuri, continuă-ți studiile. Reamintește-ți de visele la care ai renunțat. Dacă ar fi să-ți alegi o meserie onorabilă, ce ți-ar plăcea să faci? În ce domeniu ești tu îndemânatică, la ce te pricepi? Care este acea activitate pe care, când o faci, parcă nu mai există timp?

Poate nici nu ai nevoie de nu știu câte facultăți pentru ea. Spre exemplu, există manichiuriste care câștigă enorm, pentru că sunt pricepute și merg la cliente acasă. Chiar și unele vânzătoarel câștigă mai mult decât o profesoară – depinde unde te angajezi. Dacă spui că vrei să faci afaceri, probabil că te-ai gândit și în ce domeniu ai vrea să activezi. Pregătește-te pentru un job în acel domeniu și angajează-te la alții care fac acea afacere.

Experiența este nerepțuită, așa vei ști ce ai de făcut și pentru tine. Dacă îți investești toată energia numai în visul cu casa, s-ar putea să fie mai greu să reușești să convingi un bărbat că ești o femeie serioasă, pe care și-ar dori să o ia de nevastă. Dacă vrei familie și copil, fă toate eforturile să ieși din combinația cu prostituția. Chiar se poate trăi foarte bine și onorabil din multe meserii. Ai încredere că poți. Ai dat deja dovadă că ești o femeie puternică și nu te lași, prin urmare vei reuși și de data aceasta.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro