26 Aug. 2017 23:00

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Am descoperit că soţul meu trimite mesaje de pe telefonul mobil cu altcineva care este trecut în agenda sub altă denumire”

Distribuie

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Sunt căsătorită de aproape 5 ani, avem o fetiţă de 3 ani. În urmă cu câteva zile am descoperit că soţul meu trimite mesaje de pe telefonul mobil cu altcineva care este trecut în agenda sub altă denumire. Aceste mesaje au început din luna februarie, am văzut desfăşurătorul din abonamentul lui. Este foarte nervos şi nu îi mai place nimic din ceea ce fac eu.relaţiile intime sunt la fel. Nu ştiu ce să fac dacă să îi spun că am aflat sau să las lucrurile în voia lor un timp. Eu sunt din judeţul Călăraşi, iar el din Albă. Am renunţat la tot pentru el la familie la tot. Am avut grijă de mama lui până în ultimul moment. A murit acum 2 ani. Nu mi se pare corect ceea ce face. Te rog spune-mi ce să fac. Mulţumesc.

Adela răspunde:

Draga mea,

Dacă soțul tău are o amantă, poți fi sigură că nici ei nu-i este prea bine: s-a încurcat cu un bărbat însurat, care are și un copil. Chiar dacă reușește să vă despartă, nu va putea niciodată să rupă legătura dintre voi doi, pentru că voi veți avea mereu de împărțit acest copil. Putem spera ca această situație să nu-i convină și să se retragă din proprie inițiativă, dar nu neapărat. Dacă soțul tău o încurajează și îi promite marea și cu seara, ea va rămâne cu el, sperând că, mai devreme sau mai târziu, el va renunța la familia lui pentru ea. Dacă spui că relațiile intime dintre voi sunt la fel, e posibil ca soțul tău să țină la tine și să nu vrea să te părăsească. Poți să nu-i spui nimic și să-l lași să vezi ce face, dar să fii atentă la comportamentul lui, fără să intervii absolut deloc, pentru o vreme. Poate îi trece. Dacă, însă, vezi că se îndepărtează din ce în ce mai mult, dacă devine rece și nervos din nimic, atunci ai curajul și spune-i în față că știi totul, și că vrei o explicație. Să nu te lași intimidată de accesele lui de furie, pentru că tu nu ești vinovată cu nimic, el este cel care e prins cu mâța-n sac. Tu nu vrei decât să știi ce are de gând: să fie un tată și un soț model sau un trădător netrebnic? Ca să știi și tu ce ai de făcut mai departe. Dacă te vede hotărâtă și demnă, sunt mari șanse să revină pe drumul cel bun.

Citeşte şi: VIDEO | Casă din Giurgiu, bântuită de fantome! Localnicii spun că un copil are puteri paranormale. “M-am eliberat, dar… nu rămâne aşa”!

 

Comentarii
← Inchide