Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Ejaculez repede. De multe ori, înainte să înceapă actul sexual”

02 ianuarie 2017 23:00

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

adela-1

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Bună Adela,

Sunt Ovidiu,  am 23 de ani și am o problemă la care încă nu găsesc să îi dau de cap. Ejaculez repede. De multe ori înainte să înceapă actul sexual. Doar mângâierile şi atingerile partenerei îmi provoacă acest lucru. Am încercat fel şi fel de metode, dar nu pare să meargă. Te rog să îmi dai nişte sfaturi. Mulţumesc.

Adela răspunde

Dragă Ovidiu,

Ejacularea precoce poate ascunde niște probleme medicale, de aceea te sfătuiesc să consulți mai întâi un medic urolog. Apoi, îți sugerez să încerci să te relaxezi mental în legătură cu această problemă. Ea este vindecabilă și va trece, nu este cazul să insiști într-o atitudine disperată și rușinată. Dacă ți-e greu, găsește un psihoterapeut sau un coach care să te ajute să depășești momentul din punct de vedere psihologic. Altceva care ar putea să te ajute ar fi anumite plante medicinale care au proprietăți legate de controlul funcției sexuale. Pentru a obține o rețetă personalizată, te sfătuiesc să-ți iei o consultație la o clinică naturistă. De asemenea, ți-ar face bine niște mișcare fizică în fiecare zi. Chiar și dacă alergi prin parc e de ajuns să capeți un tonus și o stare de încredere care îți va schimba configurația hormonală actuală și îți va fi mult mai bine. Și, ca să fie tacâmul complet, plătește o maseuză – de preferință tânără și frumoasă – pe care să o vizitezi săptămânal. Asta te va ajuta să te relaxezi și să te obișnuiești cu atingerile, fără să te temi că trebuie să-i dovedești nu știu ce performanțe sexuale.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro