21 Aug. 2017 23:00

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Fraţii lui râd de el că e cu mine şi că nu am fost virgină”

Distribuie

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Bună Adela,
Sunt cu un băiat de 6 ani. Mai direct, la subiect, nu am fost virgină, nu am avut o relaţie seriosă cu niciun băiat. Dar a fost o greșeală de când eram copil naiv şi am fost păcălită. Fraţii lui râd de el că e cu mine şi că nu am fost virgină. Și vorbesc urat de mine. Pe el îl deranjează foarte mult asta şi ne certăm din cauza asta. Nu ştiu, cum ar trebui să reacţionez? Ce să zic? Ce să fac? Tot îmi zice că nu mai rezistă să plătească pentru greşelile mele. Mulţumesc

Adela răspunde:

Draga mea,

Acum șase ani, când a început relația cu tine nu l-a deranjat că nu erai virgină, nu-i așa? Pe vremea aceea, îl interesa doar să te aibă, nu contează cum. (Și, apropo, el era virgin?) Acum, după șase ani, normal că începe să caute pretexte, după ce s-a plictisit. Dacă era așa de important pentru el să fie cu o virgină, de ce nu s-a însurat cu una? După șase ani de concubinaj, l-a apucat puritanismul! Cât despre frații și prietenii lui, de ce știu ei că tu nu erai virgină, de ce se amestecă în relația voastră? Doar nu stau cu voi în pat, să-și dea cu părerea. Cine le-a dat lor aceste amănunte intime? Înainte să-ți reproșeze că nu erai virgină, reproșează-i tu că împărtășește lucruri care ar trebui să rămână numai între voi cu oameni din afara cuplului. Așa ceva nu se face, că nici lui nu i-ar conveni dacă tu le-ai povesti prietenelor tale că el are penisul mic sau că nu e-n stare să-ți provoace un orgasm. El plătește pentru greșelile lui, nu pentru ale tale, nu te mai lăsa chiar așa călcată în picioare. Cât despre frații care râd de tine, poți și tu să râzi de ei dacă sunt virgini, pentru că cine mai e virgin în ziua de azi? Iar dacă nu sunt virgini, atunci sunt ipocriți. Adică, de ce bărbatul poate să nu fie virgin, iar femeia trebuie să fie pură și neprihănită? Mentalitatea aceasta era valabilă acum două secole, dacă ei trăiesc pe vremea lui Pazvante, să fie sănătoși. Cât despre iubitul care dă vina pe tine în loc să-și ceară scuze, te întreb: ești sigură că dorești să rămâi împreună cu acest om? Din moment ce nu a fost în stare să te ia  de nevastă până acum, n-ai nicio obligație față de el. Îi convine, bine. Nu… mai sunt și alți băieți pe lume, mai destupați la minte, cu care ai putea să te înțelegi mai bine, chiar să întemeiezi o familie.


Citește și: EXCLUSIV/ Nicoleta Luciu, interesantă doar pentru comercianții de produse de slăbit

Comentarii
← Inchide