Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Mi-am înșelat soțul cu un coleg de muncă. M-a dat afară din casă, cu tot cu copil”

07 iulie 2017 23:30

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Mă numesc Ioana și sunt căsătorită de 9 ani, iar eu și soțul meu avem împreună o fetiță de șase ani. În ultimul an mi-am înșelat soțul cu un coleg de muncă, iar el a aflat asta în urmă cu două săptămâni. M-a dat afară din casă, cu tot cu copil, și este foarte furios pe mine. Spune că vrea să divorțăm și îl înțeleg. Cu toate acestea, simt că am făcut cea mai mare prostie din viața mea înșelându-l. Mi-am cerut iertare, dar nu vrea să mă asculte. Te rog, ajută-mă cu un sfat, cum pos să-mi salvez căsnicia? Mulțumesc din suflet!

Adela răspunde:

Dragă Ioana,

În momentul acesta, nu ai ce să faci, mai mult decât ai făcut deja. Soțul tău este supărat, ți-ai cerut iertare, lasă-l să-și descarce mânia, e mai bine așa. Dă-i timp să te înțeleagă, eventual să aibă unele experiențe care să-l facă să realizeze că tu ești singura femeie alături de care se simte întreg. Demnitatea ta e singura stare care îl poate impresiona. Asumă-ți relația cu colegul de la muncă, spune-i soțului că îți pare rău dar nu mai poți da timpul înapoi. Dacă poate să te ierte, bine, dacă nu, atunci asta e, tu îți asumi responsabilitatea. Eventual, după ce se mai calmează, poate aveți o discuție mai amplă, în care îi explici și care sunt motivele care te-au împins să faci acest gest. Mi-e greu să cred că, dacă soțul tău s-ar fi comportat desăvârșit, tu ai mai fi avut nevoie să-l înșeli. Cu siguranță că și el a avut niște reacții care te-au împins, într-un fel, către colegul tău. Precis se știe și el cu musca pe căciulă dintr-un motiv sau altul. Violența reacției sale arată că ceva-ceva e acolo… În concluzie, deocamdată lasă lucrurile să se desfășoare în ritmul lor și cu siguranță că timpul va liniști apele. Este foarte important să-l ții cât mai mult pe cel mic la adăpost de discuțiile voastre. Încearcă să-i explici situația în așa fel încât să nu capete nicio stare de tensiune, nici față de tine, nici față de tatăl lui.


Citește și: Călătoriile şi comunicarea vor fi sub cod roşu pentru această zodie! Aspect extrem de prost pentru cei care susţin examene! HOROSCOP COMPLET URANIA pentru 8 -14 iulie 2017

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro