28 Aug. 2017 23:30

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Mi-a spus ca el nu-mi poate oferi o relație serioasă, deoarece el nu mai are încredere în femei”

Distribuie

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Mă numesc Alina, am 19 ani și sunt îndrăgostită de un băiat de 28 de ani. M-am întâlnit cu el de câteva ori și el deja vrea să facă sex cu mine, dar mi-a spus ca el nu-mi poate oferi o relație serioasă, deoarece el nu mai are încredere în femei. Eu chiar îl iubesc și nu știu dacă să accept să fiu cu el doar așa pentru sex.

Adela răspunde:

Dragă Alina,

Textele acestea cum că el nu mai are încredere în femei, dar totuși are nevoie de ele sună a egoism feroce. Cu alte cuvinte, el profită de femei pe față, fără să ofere un schimb reciproc avantajos. Cât despre faptul că tu îl iubești, nu te sfătuiesc să te repezi așa cu concluziile. Poate că ești atrasă de el, chiar îndrăgostită, dar pentru iubire este nevoie de mai mult. Oricum, chiar dacă îl iubești, asta nu înseamnă că trebuie să-l lași să-și bată joc de tine. Există o șansă ca el doar să spună că nu poate să-ți ofere o relație dar, după ce te cunoaște mai bine, să-și schimbe părerea. Acesta e singurul caz în care ar fi posibil să interacținezi cu el, dar e periculos, poți să ajungi să suferi, pentru că tu o să te implici, iar el poate oricând să-ți dea papucii, și n-ai ce să-i reproșezi, că doar te-a prevenit de la început. Mai bine tărăgănezi lucrurile, până când se hotărăște și el. Dacă renunță, înseamnă că dorea doar o distracție. Dacă insistă să te convingă măcar o lună, poți să-i dai o șansă… dar cu mare grijă, să nu ajungi să suferi inutil.


Un playboy celebru din Capitală a fost arestat la domiciliu! A sechestrat o tânără și a bătut-o


 

Comentarii
← Inchide