Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Sunt împreună cu fosta iubită a unui prieten care, de când a aflat de noi, nu îmi mai vorbește”

08 ianuarie 2017 23:00

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

adela-1

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Bună Adela,

Mă numesc Gabriel şi am 27 de ani. Anul trecut, în vară, mi-am cunoscut dragostea, lucru pe care greu îl mai găseşti în ziua de azi. La ora actuală suntem împreună şi ne iubim foarte mult. Ea este fosta iubită a unui prieten care, de când a aflat de noi, nu îmi mai vorbește. Mă macină acest lucru destul de mult şi nu ştiu dacă am procedat corect faţă de el. În general gândesc foarte mult înainte de a face un lucru, la fel cum am gândit şi în acest caz. Dar totuşi mă gândesc că poate am fost prea orgolios şi am greşit. Poate nu trebuia să încep o relaţie cu ea datorită prieteniei noastre. Crezi că am greşit? Oare cum era mai bine să procedez?

Adela răspunde

Dragă Gabriel,

Ce este mai important pentru tine: dragostea pe care o simți față de această fată sau faptul că prietenul tău nu mai vorbește cu tine? Dacă era atât de importantă pentru el, de ce a lăsat-o? Nu e vina ta că el nu e în stare să știe ce vrea. Această lecție pe care i-a dat-o viața – nu tu – ar trebui să-l pună pe gânduri. Altădată, când ține la o fată, să lupte pentru ea, nu să stea până îi trece lui bâzdâcul, crezând că în tot acest timp ea ar trebui să-l aștepte pe el. Viața merge înainte, nu stă după toanele nimănui. Atitudinea lui este infantilă, nu ai de ce să te simți prost față de el. Tu nu ai greșit cu nimic. Dacă ei ar mai fi fost împreună, aș fi înțeles, dar dacă se despărțiseră deja… asta e. OK, i-am administrat băiatului perdaful meritat, dar hai să vedem cum e cu fata. Te iubește și ea la fel cum o iubești tu sau are și ea vreun regret ascuns? Dacă ești și tu iubirea vieții sale, atunci chiar că nu mai ai de ce să-ți faci nicio problemă. Când se va maturiza, prietenul tău va înțelege că nu așa se face. Între timp, trăiește clipa și bucură-te de ea.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro