Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Am văzut pe telefonul ei un mesaj de la cineva care o întreba dacă vrea să mai facă dragoste fără să aflu eu”

21 iulie 2017 23:30

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Sunt cu o faţă de vreo șase luni, de vreo trei luni stăm împreună în chirie. Acum vreo două săptămâni, când eram la mare, am văzut pe telefonul ei un mesaj de la cineva care o întreba dacă vrea să mai facă dragoste fără să aflu eu. I-am arătat mesajul şi a negat totul, după care au început apeluri cu număr ascuns, într-un final a răspuns şi l-a pus pe speaker, să aud ce zice ăla. Ştia numărul la apartament, că pe monitor era poză cu noi. M-a pus pe gânduri şi mă gândesc că a fost prin casă. Nu mai am încredere în ea şi nu ştiu cum să fac. Are Facebook, dar nu ştiu dacă e cea mai bună idee să vb pe Facebook cu el, aş fi mai împăcat dacă aş găsi dovezi mai clare.

Adela răspunde:

Dragul meu,

Dacă vrei să fii sigur, montează o cameră video micuță, discretă, undeva ascunsă în casă, de care ea să nu știe. Cu prima ocazie, îi arăți dovada și nu mai are ce să zică. Deși, dacă deja tu nu mai ai încredere în ea, ce mai contează. Îi explici că ai nevoie de timp să-ți revii – timp în care poate să se ducă unde vrea, cu cine vrea, și să facă ce vrea, dar la tine să nu mai vină. Dacă nu vrea să plece, pleacă tu. Să se descurce singură – sau cu cine dorește, din moment ce nu se poate abține să te pună pe tine într-o situație jenantă. Poate că v-ați grăbit să faceți pasul de a vă muta împreună. Dacă mă întrebai pe mine, ți-aș fi zis ca măcar un an să stați separat, să treceți prin mai multe stadii ale unei relații înainte de a împărți același spațiu. În șase luni nu apuci să afli foarte multe despre o persoană, de asemenea, dacă tocmai s-a desprins din altă relație sau se mai întâlnea cu cineva, în trei luni nu a apucat să-și încheie socotelile cu acea persoană. Dacă totuși ții la ea, iart-o de data asta, însă pune-i în vedere că asemenea lucruri nu se pot repeta la nesfârșit. Dacă rămâi cu ea și ea o să te înșele în continuare, mai târziu o să-ți fie și mai greu să ieși din combinație.


Citește și: Bucurie pentru multe zodii. Ce ni se va întâmpla peste doar câteva zile. Horoscop Urania pentru 22-28 iulie 2017

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro