Cum să rezişti mai mult în timpul unei partide de sex

17 aprilie 2010 16:39

Mulţi bărbaţi se tem că nu işi satisfac partenerele sau că termină prea repede atunci cand fac sex. Cu toate că una dintre soluţii ar fi pilula albastră, există şi alte metode, potrivit sexologilor, care nu ţin de medicamente sau de altfel de practici care pe de o parte pot să dăuneze sănătăţii.

1. Sport

Dacă eşti în formă vei avea rezistenţă fizică şi vei putea să menţii un act sexual pentru mai mult timp. Astfel, potrivit experţilor se pare că bărbaţii care au muşci în partea superioară a corpului (pectorali şi braţe) şi au picioarele puternice sunt mai buni la pat. Astfel, încearcă să faci cât mai multe flotări şi genuflexiuni.

2. Proteine

O dietă bogată în proteine îţi îmbunătăţeşte viaţa sexuală, dar nu orice fel de proteine. cele obţinute din lactate sau carne de vită nu te ajută, ba din contră. Cle benefice se regăsesc în nuci şi seminţe, ulei de măsline şi peşte.

3. Practica

Cu cât faci mai mult sex, cu atât vei rezista mai mult în pat. Pentru că poate nu ai mereu o parteneră, nu te sfii să… repeţi singur. Nu e chiar la fel de plăcut, dar gândeşte-te că atunci când vei avea o iubită vei culege roadele… repetiţiei.

0-244967-cuplusexshutterstock_9693742.jpg

4. Încredere

Ai încredere în tine şi vei face minuni în pat. Nu te gândi de o mie de ori că nu ai un corp de Superman, că poate nu ştii cum să-ţi satisfaci iubita, că nu eşti super bogat sau că nu ai o carieră de invidiat. Când sunteţi „la orizontală” uită toate problemele şi temerile şi încearcă să ai încredere în tine. Altfel e foarte posibil să dai greş.

5. Preludiu

Se ştie că femeile ajung la orgasm mai greu decât bărbaţii. Pentru ca să nu se întâmple, din nou, să termini înainte ei şi apoi ea să stea bosumflată vreo două zile, nu uita de preludiu. Chiar dacă ţie nu îţi place, ar fi bine să îi oferi partenerei tale un preludiu lung, în care să se destindă şi să se simtă bine, pentru că în aşa fel va ajunge mai repede la punctul culminant.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro