Cum vor bărbaţii să te îmbraci la prima întâlnire

19 mai 2010 10:31

Expertul american în relaţii, Abraham Lloyd, a hotărât să le uşureze mucna femeilor şi le oferă câteva sfaturi în ceea ce priveşte hainele pe care trebuie să le poarte la prima întâlnire.

1. Nu purta haine office!

PÎncearcă să fii cât mai relaxată şi nu te îmbrăca în hainele pe care le porţi la birou, dacă ai un job care presupune o ţinută office. Altfel, partenerul tău nu va fi relaxat pentru că tu vei părea încordată şi pusă pe… semnat contracte.

2. Nu purta fuste foarte scurte

Poate ai picioare de invidiat dar va trebui să fii mereu atentă cum stai, ce faci şi, în plus, nu vei părea fată serioasă. Dacă vrei o aventură de o noapte, poţi să mergi şi goală, dar dacă eşti în căutarea unei relaţii, poartă o fustă mai lungă, nu una care să-ţi descopere şi fundul.

3. Poartă haine în funcţie de vremea de afară

0-248770-colorise_014447_0143.jpgSunt minus cinci grade, dar tu îţi iei o bluză decoltată şi cu mânecă scurtă. Vrei să-ţi arăţi sânii, şi bărbaţii vor să ţi-i vadă, dar e exagerat şi nu vei crea o impresie prea bună. Nici să fii cu bluză pe gât şi cizme când afară e cald nu e bine.

4. Nu exagera cu machiajul

Vrei să arăţi bine, dar dacă vei fi machiată ca un papagal vei părea falsă, uşuratică şi bărbatul cu care te vei întâlni se va gândi că probabil ai o groază de defecte pe care vrei să le ascunzi. Nici să nu porţi machiaj deloc nu e bine, deoarece vei părea neglijentă şi neîngrijită.

5. Exprimă-ţi personalitatea

Dacă ţie îţi place să porţi blugi şi tricouri, nu merge la întâlnire în rochii şi pantofi cu toc cui. Se va vedea că nu eşti tu şi că încerci să fii altfel doar în ideea că aşa i-ar plăcea lui să te vadă. Nu. El vrea să te vadă pe tine aşa cum eşti. În plus, dacă lucrurile vor merge bine ce vei face? Te vei preface mereu că eşti altfel?

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro