18 Ian. 2011 14:38

Află ce poziţii sexuale ţi se potrivesc în funcţie de zodie. Astăzi: Berbec, Taur şi Gemeni

Distribuie

Dacă am fi toţi egali, identici şi resemnaţi, lumea ar fi extrem de plictisitoare. Din fericire, nu există persoane identice , iar când vine vorba despre sex, şi aici gusturile sunt extrem de diferite. Avem idei, preferinţe şi experienţe diverse, care ne formează personalitatea sexuală. Astrologii spun însă că şi zodia în care ne-am născut îşi pune amprenta asupra modului în care ne place să facem dragoste. Libertatea.ro îţi prezintă poziţiile sexuale care ţi se potrivesc în funcţie de zodia în care te-ai născut. Astăzi, informaţii pentru nativii din Berbec, Taur şi Gemeni.

Când vine vorba despre amor, Berbecii vor să domine şi să simtă forţa actului sexual. Le place să fie muşcaţi, ciupiţi, uneori chiar să li se vorbească vulgar. Odată excitaţi ei vor izbucni ca nitşe vulcani ai pasiunii. Pentru Berbeci, arta amorului înseamnă forţă combinată cu romantism. Au nevoie de un cadru romantic, care să epateze senzualitate, dar uită de tot ce este în jurul lor atunci când năvălesc asupra partenerului. Pentru nativii din această zodie, recomandăm patru poziţii sexuale.

 0-324847-luptatorii.jpg

Femeia stă pe spate, îşi încolăceşte picioarele în jurul taliei bărbatului şi îşi pune fesele pe coapsele lui. Partenerul o penetrează din stând în genunchi. Amândoi se ţin de gât.

0-324843-amazoana.jpg

Bărbatul stă întins pe spate şi îşi trage genunchii spre piept. Coapsele lui formează un fel de V, în care se aşază femeia, cu faţa spre el.

0-324848-infasurarea_ghemului.jpg

Femeia stă întinsă pe spate, cu picioarele îndoite şi ridicate la piept. Bărbatul penetrează partenera din poziţia stând în genunchi

Pentru Taur arta seducţiei nu este ceva nou, pentru că o are în sânge. Nu îi place să se grăbească. Vrea să guste din toate plăcerile trupeşti pe îndelete. Actul sexual va fi variat, preferând poziţii în care să poată explora trupul partenerului sau a parteneri. Nu se va da înapoi de la nici un fel de experienţă sexuală, dorind să experimenteze tot ce înseamnă amor fizic. Uneori, din exces de zel şi din curiozitate, Taurii abordează poziţii periculoase sau care îl obosesc în loc să îi ofere plăcere. Nativilor acestei zodii le recomandăm următoarele poziţii sexuale.

0-325035-lumanarea.jpg

Femeia îşi trage coapsele spre piept, îndoaie genunchii şi se sprijină cu tălpile de pieptul bărbatului, care stă în genunchi.

0-325060-arcul.jpg

Femeia stă întinsă pe o parte, iar partenerul se aşază între picioarele ei, stând, de asemenea, pe un şold. O ţine de umeri, iar ea îl prinde cu mâinile de picioare.

0-325062-soldatul.jpg

Bărbatul stă în genunchi şi ridică în sus corpul partenerei. Se sprijină de ea, iar femeia îşi pune picioarele pe umerii lui.

Gemenii sunt sinceri, jucăuşi, amuzanţi în jocurile amorului. Pentru ei, cele mai bune sunt poziţiile care nu implică foarte mult efort, dar ce presupun o apropiere a celor doi parteneri. Preferabil ar fi ca aceştia să se poată privi în ochi în timpul partidei de amor. Ei obişnuiesc de multe ori să poarte discuţii în timpul sexului sau să-şi întrebe partenerii cum se simt. Ba mai mult, vor să aibă siguranţa că iubitul sau iubita sunt satisfăcuţi, motiv pentru care se recomandă, aşa cum spuneam mai sus, o poziţie care să le permită să se privească în ochi.

0-325065-abandon.jpg

Femeia stă întinsă pe spate, îşi încrucişează gleznele şi îşi înclină picioarele într-o parte. Bărbatul se aşază în genunchi, „călare”, şi se sprijină de coapsele partenerei.

0-325067-cascada_dorintei.jpg

Femeia stă pe spate, cu picioarele pe umerii partenerului. Bărbatul se lasă în jos, sprijinindu-se pe genunchi.

0-325068-romanticii.jpg

Femeia, întinsă pe spate, ridică un picior peste şoldul partenerului, care stă în poziţia culcat lângă ea.

Revino mâine, după ora 12.00, pe Libertatea.ro, pentru a descoperi care sunt poziţiile sexuale ce li se potrivesc nativilor din Rac, Leu şi Fecioara.

Comentarii
← Inchide