Află ce să faci pentru ca sperma ta să aibă un gust mai bun!

08 septembrie 2011 09:12

Mulți bărbați nu se gândesc la faptul că sperma lor are un anumit gust și partenerele lor pot fi deranjate de acest aspect atunci când o înghit… sau nu. Așa cum se întâmplă și cu alte secreții ale corpului uman (saliva, transpirația), gustul spermei poate fi influențat de alimentele pe care un reprezentant al sexului masculin le mănâncă.

Sperma care are cel mai bun gust este a vegetarienilor. Dar și bărbații care beau multe lichide au o spermă mai curată, care miroase mai bine și are un gust plăcut, deoarece consumul de apă, spre exemplu, ajută la eliminarea toxinelor din organism.
De asemenea, sunt recomandate următoarele fructe și legume: pătrunjelul, ananasul, grepfrutul și murele, iar dintre condimente scorțișoara și menta. Dintre cele amintite mai sus, ananasul este o adevărată plăcere, mai ales pentru cei sau cele care ajung să guste lichidul eliminat de bărbatul ce consumă fructul respectiv, deoarece îi oferă spermei un gust dulce.
Până la urmă, secretul constă în a mânca sănătos, fără conservanți și coloranți punând accentul pe fructe și legume, dar nu pe toate. Unele dăunează. Dintre acestea, putem aminti ceapa, usturoiul și varza, cea din urmă oferind un gust amărui spermei.
Sperma are gust mai rău și miroase mai urât când bărbații consumă mult alcool, fumează sau au o dietă bogată în carne. La fel, nici lactatele nu sunt recomandate.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro