Care sunt beneficiile şi riscurile înghiţirii spermei

25 ianuarie 2011 17:29

La finalul partidei de sex oral, unele femei se sperie şi işi roagă partenerii să le anunţe cand „termină” pentru a se retrage. Altele, mai dezinhibate ajung chiar să înghită sperma iubitului. Această practică are plusuri şi minusuri, fiind pe de o parte benefică organismului, iar pe de altă parte putând să ducă la contactarea anumitor boli.

Riscurile înghiţirii spermei

Printre aşa zisele riscuri, care, de fapt, nu au niciun sâmbure de adevăr se numără înghiţirea automată a unor hormoni masculini, posibilitatea de a rămâne însărcinată sau de a te îngrăşa. Aceste griji sunt total nefondate. Hormonii produşi de testicule merg direct în sânge, pentru a infuenţa organismul bărbatului, fără a fi eliminaţi prin ejaculare. Cât despre o sarcină sau luarea în greutate, ambele sunt imposibil de realizat prin înghiţirea spermei.

Această experienţă te supune însă unor riscuri cât se poate de reale, şi anume, contactarea unei boli cu transmitere sexuală! Practicarea sexului oral, chiar de la început, este riscantă, din cauza lichidului pre-ejaculator. Cele mai frecvente boli transmisibile de la penis la gură sunt: chlamydia, sifilisul, gonoreea, herpesul sau HPV, un virus extrem de periculos. Nu doar zona ta bucală este expusă BTS-urilor, ci şi laringele, esofagul şamd. Înghiţirea spermei te supune şi riscului de la contacta virusul HIV, atunci când fluidele persoanei infectate (inclusiv sperma) intră în circulaţia sanguină a altei persoane. Virusul poate intra în organismul tău chiar şi prin crăpăturile buzelor!

Mai apoi, te supui unui alt risc, dacă ştii că eşti alergică la spermă.

Aşadar, înghiţirea spermei nu ar trebui practicată decât cu un partener stabil, care este cu analizele la zi!

Beneficiile înghiţirii spermei

Dacă ţi-ai luat toate măsurile de precauţie, află că această practică are şi beneficii de neconstestat.

Intră aici pentru a afla care sunt avantajele oferite de înghiţirea spermei.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro