«După prima ejaculare nu mai pot continua»

18 octombrie 2009 20:32

Am o mare problemă cu actul sexual, care nu durează mai mult de trei-patru minute, iar după prima ejaculare nu mai pot continua. Ce să fac în acest caz? (Mihai)

4190-192743-26plugarushutterstock_33411970.jpg

Dragă Mihai, în primul rând, trebuie să ştii că ejacularea precoce nu este o nenorocire, deoarece, în timp, această problemă se va rezolva. Important este să ştii ce să faci în acel moment, să îţi ţii femeia “în priză”, cum se zice. Mi-ai spus ce ţi se întâmplă ţie, însă nu ai amintit nimic despre prietena ta. Sunteţi de mult timp împreună sau ai partenere ocazionale?

Roag-o să fie tandră cu tine, să te determine să o doreşti

Ce face ea atunci când tu ai o asemenea problemă? Pentru că acest lucru este foarte important. În cazul în care se supără şi îţi întoarce spatele, în mod sigur că nu mai ai putere şi chef să continui. Pentru a întârzia ejacularea există mai multe metode.

4190-192750-plugaru3322.jpg

Una dintre ele ar fi să te masturbezi înaintea actului sexual propriu-zis. Însă, mai întâi, cel mai bine ar fi, dacă vă înţelegeţi bine şi formaţi un cuplu, să nu vă sfiiţi să comunicaţi şi să cădeţi la o înţelegere. Roag-o să fie tandră cu tine, să te determine să o doreşti şi după micul insucces şi, în schimb, fă-o să se simtă în al nouălea cer şi să ajungă la orgasm.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro