03 Mar. 2013 08:52 , de admin

Top 8 metode de succes pentru masturbare la femei!

Distribuie

Cele mai bune idei pentru masturbare sunt, de obicei, cele mai creative. Aşa că dacă te intrebi ce fac celelalte doamne ca să-şi producă momente de plăcere, te poti inspira din lista de mai jos.

1. Foloseşte un scaun

Poate o să ţi se para banal, insa este una dintre cele mai excitante si eficiente metode de masturbare. Aseaza-te pe coltul scaunului, astfel incat să ai între picioare, in dreptul clitorisului, exact coltul lui. Incepi sa te misti inainte şi înapoi, stimuland toata zona clitoridiana. Fa miscarile astfel incat sa atingi acel punct magic producator de senzatii tari si continua miscarile pana cand termini.

2.  Foloseste o pernă

Indiferent in ce pozitie decizi sa te misti, pune-ti o perna intre picioare: fie ca stai intinsa pe burta, fie ca o incaleci si incepi sa te freci de ea inainte si inapoi, frecarea de perna iti va da o senzatie minunata, vei incepe brusc sa te incalzesti si vei ajunge cu usurinta in punctul culminant.

3. Foloseste duşul

Duşul este una dintre cele mai răspândite, dar si eficiente metode de masturbare la femei. Mai ales daca ai norocul sa ai acasa un dus cu mai multe viteze si presiuni, este exact ce-ti trebuie! O data ce ai dat drumul la apa calduta, nu te grabi sa-ti bagi imediat jetul intre picioare. Foloseste jetul de apa pe par, pe spate, astfel incat sa-ti induci o stare de totala relaxare. Abia apoi poti sa cresti intensitatea jetului de apă şi să-l directionezi către zona clitorisului.

Citeşte şi alte metode de MASTURBARE pe sfatulparintilor.ro!

Comentarii
← Inchide