14 Sep. 2017 21:00

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Mereu am avut fetișuri cu femei mai în vârstă decât mine”

Distribuie

De când lumea și pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Bună, Adela,

Mă numesc Dan. Mi-am făcut curaj să-ţi scriu pentru că am nevoie de un sfat de la o persoană avizată. Am 29 de ani şi de când eram adolescent, am avut fetişuri cu femei mai mari decât mine (de la 40 de ani în sus). Am o prietenă, în vârstă de 27 de ani, pe care o iubesc, dar când ajungem la partea intimă, nu mă atrage deloc. Însă când mă uit pe internet la imagini cu femei mai în vârstă decât mine, imediat îmi vine cheful. De câteva luni, relaţiile noastre intime aşa funcţionează. Eu mă „încălzesc' uitându-mă la acele doamne, iar apoi trecem la treabă, ca să zic aşa. Pe moment pare cea mai bună „strategie' ca să ne bucurăm şi noi de ceva acţiune în relaţia noastră, dar pe termen lung nu ştiu cât de mult va mai ţine. Menţionez că prietena mea nu ştie de fetişurile astea şi mi-e frică să-i spun, să nu se oripileze. Ce sfat îmi poţi da?

Adela răspunde

Dragă Dan,

Dacă fetișul tău va dura toată viața, pe măsură ce trece timpul o vei iubi din ce în ce mai mult pe iubita ta, pentru că va deveni treptat exact așa cum îți dorești. Dacă ea e genul care are încredere în sine și se simte frumoasă, cel mai probabil va fi amuzată de doamnele tale. Dacă, însă, e suspicioasă și neîncrezătoare, mai bine nu-i spune. Ceea ce nu e ok este că tu nu poți și altfel. Adică, nu-i problemă să ai o fantezie care te pune pe jar, dar dacă nu te exciți deloc în condiții normale, ceva nu e în regulă. Poate că de fapt tu n-o mai iubești cu adevărat pe această fată, sau poate, pur și simplu, te-ai plictisit de această relație. Dacă ea, care este cu doi ani mai mică decât tine, a reușit totuși să-ți devină iubită, înseamnă că ceva-ceva te-a atras la ea la început, deci nu este totul pierdut. Pe de altă parte, să știi că statul multe ore pe internet te poate secătui de orice vlagă, așa că și asta poate fi o cauză. Ca să fii sigur că nu ai o problemă, încearcă să faci dragoste cu ea și fără să te uiți pe internet, măcar din când în când, când te simți tu relaxat și odihnit. Dacă nu ești sigur, poți recurge la niște ajutoare afrodiziace din plante, pe care le găsești la orice plafar, care nu au efecte nedorite pe termen lung.


EXCLUSIV/ Scandalul anului în rockul românesc! Minculescu a părăsit Iris, dar i-a 'furat' numele. Nelu Dumitrescu reacționează dur: 'E la fel de prăfuit ca înainte, întotdeauna strică ceva'


 

Loading...
Comentarii