11 Iul. 2017 23:30

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „Pentru ca viața mea sexuală să supraviețuiască, am nevoie de tot felul de jocuri de rol, de sado-maso”

Distribuie

De când lumea si pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Adela, specialista noastră în probleme de cuplu, îți stă la dispoziție.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Dragă Adela,

Mă numesc Alina, am 25 de ani, iar partenerul meu nu mă mai excită. Nu este vina lui, am pățit mereu același lucru. Mă plictisesc, din punct de vedere sexual, după cel mult trei luni de relație, iar pentru ca viața mea sexuală să supraviețuiască, am nevoie de tot felul de jocuri de rol, de sado-maso etc. Problema e că iubiții mei încep să se cam sperie și într-o lună-două mă părăsesc. Am auzit chiar și vorbe că aș fi o nimfomană sau o dezaxată. Ce pot să fac? Asta sunt și nu mă pot schimba, pe de altă parte simt și eu nevoia unei relații stabile și de lungă durată.

Adela răspunde:

Dragă Alina,

Te-ai gândit că poate ”plictiseala” ta din dormitor poate să fie din cauza bărbaților și nu din cauza ta? Tu simți nevoia să faci dragoste – că altfel nu te-ai gândi la jucării și alte artificii – dar, când îi vezi pe ei cât sunt de nepricepuți, ți se taie. Poate că ești genul de femeie care are nevoie de mai multă atenție, de mai mult preludiu și de un bărbat ceva mai viril decât ”patru minute”. Când știi ce urmează, probabil că subconștient nu mai vrei și încerci să redirecționezi energia sexuală în alt mod. Foarte probabil că vei reuși să ai o relație de lungă durată atunci când vei întâlni un bărbat pe măsura ta. De asemenea, încearcă să mărești spectrul de acțiune al relației. Nu trebuie să se bazeze doar pe sex, dacă reușești să legi o conexiune pe nivele mai profunde – să vă înțelegeți foarte bine, să aveți aceleași scopuri, aceleași planuri de viitor – atunci partea sexuală nu va mai fi atât de hotărâtoare. Dacă îți este ușor să renunți la un bărbat, crede-mă, nu-l iubești cu adevărat. Când îl vei întâlni pe acela care îți va fura inima, o să devii brusc mai permisivă și o să-i accepți chiar și lucruri pe care nu credeai că le vei accepta vreodată.

FOTO: Hepta


Citește și: Șoc pentru o elevă din Adjud. A luat 4,1 la BAC și a făcut contestație. Ce notă a primit la final

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Radu Țincu, medic primar la Spitalul Floreasca, la Interviurile Libertatea LIVE
Loading...
Comentarii