MENIU CAUTĂ
22 Ian. 2018 22:32

Adela vă sfătuiește în sex și iubire. „De când am intrat pe un site de videochat, soția nu mă mai atrage”

Distribuie
De când lumea și pământul, sexul şi, mai ales, iubirea generează bătăi de cap şi încurcături, căci mintea nu se pune cu inima sau cu instinctele primare. În cea mai mare parte a situaţiilor create, un sfat sau simpla rostire a problemei pot aduce rezolvări. Pentru asta există Adela, gata să te asculte şi să te ajute să vezi lucrurile mai clar.

Scrie-i Adelei pe adresa scrieadelei@libertatea.ro şi citește în Libertatea sfaturile ei.

Bună, Adela

Numele este Miron și sunt din Bacău. Am 30 de ani și de aproximativ 6 ani mă confrunt cu o mare problemă, din punctul meu de vedere, în viața sentimentală. În 2012 am intrat, pentru prima dată în viață, pe un site de videochat. Acolo am cunoscut o bucureșteancă frumoasă foc, de care m-am îndrăgostit. După mai multe întâlniri virtuale cu ea, am reușit să o văd și face to face. De atunci, însă, soția nu mă mai atrage. Petrecem foarte puțin timp intim, dar ceea ce mă face curios este că ea nu își pune întrebări cu privire la acest lucru… Oare și ea m-a înșelat? Menționez că eu și modelul de videochat avem în continuare o relație platonică.

Adela răspunde:

Dragă Miron,
Până la urmă, care este problema ta? Dacă spui că nu te mai atrage soția, ce mai contează dacă te-a înșelat sau nu? Cel mai cinstit ar fi să-i spui aceasta, pentru ca amândoi să aveți posibilitatea să vă refaceți viața, cât sunteți încă tineri. Cât despre prietena ta de pe videochat, nu prea ai la ce să te aștepți din partea ei. Dacă în acești șase ani relația voastră nu a evoluat în niciun fel, și mai mult decât atât, a rămas să-și practice în continuare acea meserie, cu siguranță că nu se gândește prea des la tine. Să presupunem prin absurd că ai divorța de soție pentru ea, ți-ar conveni să fii cu o femeie care de ani și ani trăiește vânzându-și farmecele pe internet? Cine știe câtor bărbați le-a spus aceleași vorbe frumoase pe care ți le-a spus și ție? La urma urmei, e profesionistă în domeniu. Așadar, înainte să dai vrabia din mână pe cioara de pe gard, gândește-te dacă nu cumva mai ai ceva de salvat în relația cu soția ta. După ce ai trăit mulți ani împreună cu o femeie, e normal, ca bărbat, să ai momente de plictiseală. Dar asta nu te împiedică să revii în forță, cu condiția să-i mai acorzi și ei o șansă.
Loading...
Comentarii