MENIU CAUTĂ
19 Dec. 2013 13:49

Despre SEX fără perdea | «Nu ştiu dacă voi rezista fără sex»

Distribuie

Dragă Ionuţ, la prima vedere, scrisoarea ta este aceea a unui om care se află într-un conflict cu sine însuşi. Sunt mai multe aspecte despre care putem discuta.
În primul rând, despre vina care derivă din faptul că nu poţi întreţine întreaga familie, pentru a o păstra unită şi pentru a evita astfel situaţia unui compromis. Apoi, despre tensiunea în care trăieşti gândindu-te că nu vei putea să-i fii fidel soţiei…
Nu-mi dau seama dacă ţi-e sincer teamă c-o vei înşela, chiar dacă nu vrei să faci asta, sau ştii sigur c-o vei înşela şi cauţi susţinere, adică vrei ca o persoană avizată să-ţi dea dreptate, să-ţi spună: Da, e normal, nu poţi sta un an fără să faci sex'.
Gândirea ta anticipativă m-a condus către această a doua ipoteză, pentru că ai alunecat foarte repede şi foarte uşor, mi se pare, pe această pantă, a înlocuirii partenerei de sex.
Metode prin care să-ţi poţi înfrâna dorinţa există, dar de­spre asta trebuie să vorbeşti cu medicul tău de familie sau să ceri sfatul unui farmacist. Eu nu te pot ajuta în acest sens.

Loading...
Comentarii